Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Čavor: Osuđujemo postupak srpskih vlasti prema poslaniku Ibrahimoviću

Poslanik DPS Branko Čavor reagovao je povodom neprijatnosti koju je doživio lider Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović povodom ulaska u Srbiju

Poslanik DPS Branko Čavor reagovao je povodom neprijatnosti koju je doživio lider Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović povodom ulaska u Srbiju.

Saopštenje prenosimo u cjelosti

Osuđujemo nastavak nerazumnih i neprimjerenih mjera Vlade Republike Srbije prema crnogorskim političarima, samo zato što oni misle drugačije u odnosu na zvanični Beograd. Jedini efekat pretresanja crnogorskih poslanika na granicama je – besmisleno gubljenje vremena, i njihovog i osoblja MUP-a Srbije zaduženog za kontrolu na graničnim prelazima.

Istovremeno, predsjedniku Bošnjačke stranke Ervinu Ibrahimoviću ovim putem upućujemo podršku, naročito zato što je on postao nova žrtva progona zbog stavova koji su ispravni i koji su uvijek usmjereni u cilju jačanja građanske Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mnenk
23.08.2021-19:12 19:12

Poslaničke Čavor, imate li uopšte namjeru da idete u penziju? Da svoje mjesto u stupite nekom mlađem i poštenije, jer je dosta Vas i Vašeg kafriranja po CG, a posebno u NIKŠIĆU, đe su neki Vaši kadrovi odmah prelećeli u četničku, izdajničku vlast u Nk. Moraće se rukovodstvo dps_a i poštovani g.predsjednik odreći “prijatelja” koji su opustošili CG, a koji su se samo iz ličnih interesa nalazili tu đe su. Zašto kasni reorganizacija mesnih odbora, koordinatora, zar je dps na odmoru, jer se od januara ništa značajnije nije promijenili, naprotiv, neki Vaši kadrovi kao M. Roćen su Vaskrs uli, a… Pročitaj više »