Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

UP: Nijesmo podnijeli krivičnu prijavu protiv funkcionera Demokrata

Nakon saopštenja NVO Forum slobodnih građana Luča u kojem se zahtijeva od direktora Uprave policije da saopšti da li je Centru bezbjednosti Berane podnijeta prijava protiv J.S., potpredsjednika Opštinskog odbora Demokrata u Beranama, oglasila se Uprava policije

Nakon saopštenja NVO Forum slobodnih građana Luča u kojem se zahtijeva od direktora Uprave policije da saopšti da li je Centru bezbjednosti Berane podnijeta prijava protiv J.S., potpredsjednika Opštinskog odbora Demokrata u Beranama, oglasila se Uprava policije.

“Uprava policije nije podnijela krivčnu prijavu protiv J.S.,  potpredsjednika Opštinskog odbora Demokrata u Beranama, koji obavlja i javnu funkciju direktora Uprave za naplatu lokalnih javnih prihoda, zbog izvršenja bilo kojeg krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti. Protiv ovog lica nije podnijeta ni prekršajna prijava”, piše u saopštenju.

J.S. nije lišen slobode zbog krivičnog djela pedofilija.

Centru bezbjednosti Berane je 2. avgusta 2021. godine jedno lice podnijelo prijavu protiv njemu nepoznatog lica. U prijavi je naveo da je ta nepoznata osoba u jednom ugostiteljskom objektu, u kojem je boravio, fotografisala njegovu ćerku staru 12 godina.

Policija je u kratkom roku identifikovala i privela prijavljenu osobu. J.S. je priveden iste večeri u 22.10 časova u službene prostorije ovog centra i od njega su prikupljena obavještenja u svojstvu građanina na okolnosti događaja”, piše u saopštenju Uprave policije.

Kako navode, o događaju je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilšatvu u Beranama koji će se izjasniti o pravnoj kvalifikaciji ovog događaja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
UP: Nijesmo podnijeli krivičnu prijavu protiv funkcionera Demokrata – CG Vijesti
13.08.2021-23:55 23:55

[…] Aktuelno […]