Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Krivične prijave zbog izazivanja opšte opasnosti i lažnog prijavljivanja

U mjestu Rudine u Nikšiću pet objekata koji su u vlasništvu oštećenog je u potpunosti uništeno, zbog kako se sumnja, podmetanja požara

Službenici Uprave policije su rasvijetlili krivično djelo izvršeno na štetu M.D. iz Nikšića, kojom prilikom je uništeno pet objekata koji su u njegovom vlasništvu.

Naime, u mjestu Rudine u Nikšiću pet objekata koji su u vlasništvu oštećenog je u potpunosti uništeno, zbog kako se sumnja, podmetanja požara, saopšteno je iz Uprave policije.

Kazali su da su uz sudjelovanje vještaka izvršili uviđaj, te da su izuzeti tragovi koji su upućeni na vještačenje.

Policija je prikupila podatke i saznanja o identitetu izvršioca – R.Lj. (40), protiv koga je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

“Osim toga protiv ovog lica je podnijeta i krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo lažno prijavljivanje, budući da je 26. juna u službenim prostorijama Centra bezbjednosti Nikšić na izjavu koju je dao na zapisnik izjavio da je 12. juna zadobio povrede nanijete oštrim predmetom od strane M.D., a koja prijava je bila lažna”, zaključili su iz Uprave policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve