Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Naredba objavljena u Službenom listu: Međugradski saobraćaj ipak dozvoljen za praznike?

Nije poznato da li su te korekcije još juče napravljene ili je graška nastala u Naredbi objavljenoj u Službenom listu te da li će putnički međugradski saobraćaj biti zabranjen za dane praznika ili će ta zabrana važiti samo za period od 22 do 5

Iako je u novom setu mjera Ministarstva zdravlja najavljeno da će za praznike (24, 25, 30. i 31. decembar 2020, kao i 1, 2, 6. i 7. januar 2021) biti zabranjen međugradski putnički saobraćaj, u Naredbi, objavljenoj u Službenom listu, navodi se da će međugradski saobraćaj u tim danima biti zabranjen od 22 do 5 sati.

Ministarka zdravlja Jelena Borovinić-Bojović kazala je, na današnjoj pres konferenciji, da je međugradski saobraćaj opasan zbog asimptomatskih ljudi koji bi išli u druge gradove te se mogućnost transmisije povećava, ali, imajući u vidu sugestije građana, kako je navela, razmotriće korekciju te mjere.

Nije poznato da li su te korekcije još juče napravljene ili je graška nastala u Naredbi objavljenoj u Službenom listu te da li će putnički međugradski saobraćaj biti zabranjen za dane praznika ili će ta zabrana važiti samo za period od 22 do 5.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve