Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Menadžer Dimitrova odgovorio Đokoviću: Ni u Beogradu, ni u Zadru nijesu tražili da se testira

Otac Novaka Đokovića izjavio je za hrvatski RTL kako je Dimitrov nanio veliku štetu Hrvatskoj, Srbiji i porodici Đoković. Stoimenov smatra da to nije u redu i da su organizatori najviše krivi za situaciju u kojoj se sada nalazi region.

Georgi Stojmenov, menadžer Grigora Dimitrova, odgovorio je na optužbe Srđana Đokovića da je njegov klijent kriv za širenje koronavirusa.

Stojmenov, Foto: Tenniskafe.com

Otac Novaka Đokovića izjavio je za hrvatski RTL kako je Dimitrov nanio veliku štetu Hrvatskoj, Srbiji i porodici Đoković.

Stoimenov smatra da to nije u redu i da su organizatori najviše krivi za situaciju u kojoj se sada nalazi region.

“Želim da vam saopštim nešto, a u vezi onoga što je Srđan Đoković izjavio za hrvatsku televiziju. Grigor je sletio u Beograd nakon što je tri mjeseca bio u izolaciji. Ni u Beogradu, ni kasnije u Zadru mu nije ponuđeno ili zahtijevano od njega da se testira na koronavirus”, rekao je Stojmenov, a prenosi “Tenniskafecom”.

Stojmenov dodaje da se njegov klijent strogo držao pravila.

“Organizatori turnira su ti koji su zaduženi za bezbjednost turnira i oni su ti koji su zaduženi za kreiranje pravila koja se moraju poštovati. Grigor je strogo poštovao sva pravila od strane organizatora turnira i postojeće zakone i pravila kada je prelazio granicu između Bugarske, Srbije i Hrvatske”.

IzvorB92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve