Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Veljović sa povrijeđenim policajcima: Obaveza je da štitimo građane, ali i svoje ljude

Iz policije navode da su bili iznenađeni stepenom agresije koji je bio upućen prema pripadnicima službe

Direktor Uprave policije Veselin Veljović se sastao danas sa policijskim službenicima koji su zadobili povrede u incidentima koji su se dešavali u prethodnom periodu.

„Izražavam priznanje na savjesnom i odgovornom obavljanju radnih zadataka i čestitam na odlučnim i hrabrim reakcijama koje ste pokazali u ključnim momentima kada je odgovornost službe posebno naglašena da čuva državu i njene građane. Patriotizam i jedinstvo koje ste pokazali zaslužuju poštovanje. Naša je obaveza da čuvamo građane, ali i da snagom zakona zaštitimo naše ljude“- kazao je Veljović.

„U izvršavanju opredjeljenih zadataka iskazali ste mudrost i trpeljivost, a kada je bilo neophodno pokazali ste efikasnost, hrabrost i požrtvovanost u odgovorima na nasilje koje je bilo usmjereno direktno na vas“ – istakao je Veselin Veljović.

Kako su naveli u saopštenju, aktuelna pitanja i dešavanja u Crnoj Gori zahtjevala su i preduzimanje zakonom propisanih policijskih radnji radi očuvanja stabilnosti, reda i bezbjednosti države, navedeno je u saopštenju.

Kako je navedeno, svi su svjedoci da su prilikom vršenja radnih zadataka policijski službenici bili izloženi kako verbalnim tako i fizičkim napadima.

Iz policije navode da su bili iznenađeni stepenom agresije koji je bio upućen prema pripadnicima službe.

Podsjećamo da je u incidentima koji su se desili u Podgorici i Pljevljima povrijeđeno deset pripadnika policije od kojih je jedan službenik zadobio tešku tjelesnu povredu, dok su ostali zadobili lake tjelense povrede.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve