Nedjelja, 26 Maja, 2024
Rubrika:

Tite: Mesi mora da pokaže više poštovanja

Mesi je nakon meča za treće mjesto istakao da prema Argentini nije pokazano poštovanje, te da korupcija i sudije nisu dozvolile ljudima da uživaju u fudbalu

Selektor fudbalske reprezentacije Brazila Tite, poslije osvajanja Kopa Amerike komentarisao je izjavu Lionela Mesija da pomenuto takmičenje nije održano u fer uslovima.

Foto: Besoccer.com

Mesi je nakon meča za treće mjesto istakao da prema Argentini nije pokazano poštovanje, te da korupcija i sudije nisu dozvolile ljudima da uživaju u fudbalu.

Podsjetimo, as Barselone je i poslije poraza od Brazila u polufinalu osuo paljbu po arbitrima, a Tite je sada imao odgovor.

“Neko koga smatram fantastičnim igračem, pravim fudbalskim vanzemaljcem, mora da pokaže više poštovanja. Mora da nauči da prihvati poraz. Mi smo bili oštećeni od strane sudija mnogo puta, čak je i sad u finalu dosuđen penal protiv nas koji to nije bio, ali mi smo ostali mirni i pokazali poštovanje”, rekao je Tite.

Brazil je došao do devete titule kontinentalnog šampiona, a trofej će braniti već naredne godine – organizacija je povjerena Argentini i Kolumbiji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve