Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Milo Ilić upucan nakon što je izašao iz džipa

Milo Ilić (28) upucan nakon što je izašao iz auta, ubica ga pratio dok je bježao zatim ga "ovjerio"

Milo Ilić (28) upucan nakon što je izašao iz auta, ubica ga pratio dok je bježao zatim ga “ovjerio”.

foto CDM

Ilić je, kako saznajemo, zaustavio bijeli džip uz ulicu Oktobarske revolucije i otišao preko puta, nakon čega ga je ubica sačekao sa druge strane ulice i ispalio više metaka u njegovom pravcu.

Ilić je zatim, kako se sumnja, pokušao da pretrči ulicu i pobjegne u svoj auto, ali ga je ubica sustigao i ispalio još nekoliko hitaca u njega.

Očevici tvrde da je prvo ispaljeno 4-5 projektila, da bi se nakon pauze od par sekundi čulo još nekoliko, što potvrđuje pretpostavku da je ubica pucao kad je Ilić izašao iz auta, pa je za njim krenuo kada je pretrčao kolovoz.

Tijelo ubijenog je ostalo pored auta.

Postoji pretpostavka da je ubica imao saučesnike i da ga je u blizini čekao automobil kojim se odvezao u pokušaju bjekstva.

Viši državni tužilac u Podgorici potvrdio je za Standard da obavio izviđaj na mjestu ubistva i da su izuzeti svi tragovi, koji će biti upućeni na vještačenje. Kako prenosi taj portal, izuzeto je 10 čaura.

Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ubistva

“Službenici Uprave policije intenzivno rade na rasvjetljavanju upotrebe vatrenog oružja u Podgorici u ulici Oktobarske revolucije koja se dogodila danas a u kojoj je jedno lice smrtno stradalo. Dežurna služba Centra bezbjednosti Podgorica je danas oko 16.30 časova obaviještena da je u ulici Oktobarske revolucije, za sada nepoznato lice, na čijoj se identifikaciji intenzivno radi, iz vatrenog oružja ispalilo više hitaca u pravcu M.I. (28) iz Podgorice koji je tom prilikom smrtno stradao”, saopšteno je iz Uprave policije.

“M.I. je, shodno policijskim evidencijama, pripadnik jedne organizovane kriminalne grupe”, naveli su iz policije.

“Službenici Uprave policije, u koordinaciji sa tužilaštvom, preduzimaju intenzivne aktivnosti na identifikovanju lica koje je počinilo ovo krivično djelo i rasvjetljavanju događaja”, saoptšeno je iz policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Banoo
29.04.2019-17:23 17:23

Uzas.