Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Još jedan odbijeni poziv reprezentaciji Srbije: Dok je Krstajić tu, ne igram

Posle Luke Milivojevića i Matije Nastasića, prvotimaca Kristal Palasa i Šalkea, još jedan internacionalac odbio je da nastupa u dresu "Orlova".

Lista fudbalera koji ne žele da igraju za reprezentaciju Srbije dok je njen selektor Mladen Krstajić postaje sve duža.

Foto: Srbijadanas.com

Posle Luke Milivojevića i Matije Nastasića, prvotimaca Kristal Palasa i Šalkea, još jedan internacionalac odbio je da nastupa u dresu Orlova. Radi se lijevom beku Ivanu Obradoviću. Dakle, prvobitna informacija da je Obradović pozvan u nacionalni tim nije bila pogrešna, već je lijevi bek Anderlehta odbio poziv, posle čega se Krstajić okrenuo Filipu Mladenoviću.

Nekadašnji defanzivac Partizana priznao je u kraćem razgovoru za “Alo” da je pozvan u srijedu uveče da se priključi nacionalnom timu, ali da je njegov odgovor bio odričan.

“Istina je, dobio sam poziv. Prvo su me zvali u srijedu uveče, odmah posle remija s Njemačkom, a potom i juče ujutru. I to me nije zvao selektor Krstajić, već, kao po običaju, neko iz Fudbalskog saveza Srbije. Međutim, nijesam želio da se odazovem i odbio sam poziv”.

Obradović nije želio u detalje o razlozima odbijanja poziva. Pretpostavka je da je razlog to što je otpao sa spisaka putnika za Mundijal…

“Imam neke svoje razloge o kojima ne želim da pričam. Postoje određene stvari preko kojih ne mogu da pređem. Jednostavno, ne želim da nastupam za reprezentaciju dok je Mladen Krstajić selektor. To je moja konačna odluka”, poručio je Ivan Obradović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve