Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Damjanović: Evropa sad zapravo je Evropa nikad

Crna Gora je tamo đe je EU, a ne bezdani Otvorenog Balkana, nacionalističko-hegemonističkih projekata i njegovih pošasti i destruktivnih atavizama - navela je Damjanović

Predsjednik Crne Gore Milu Đukanoviću je Evropa i evropski put uvijek bila i jeste okosnica politike koja je izgrađivala međunarodni ugled naše najljepše kuće, njene tradicije i jedinstvene geografske ljepote. Evropa sad zapravo je Evropa nikad – ocijenila je potpredsjednica Demokratske partije socijalista Sanja Damjanović na Tviter.

– Crna Gora je tamo đe je EU, a ne bezdani Otvorenog Balkana, nacionalističko-hegemonističkih projekata i njegovih pošasti i destruktivnih atavizama – navela je Damjanović.

Kada se glasa za Đukanovića, ne ukazuje se, kako je rekla, svoje povjerenje “samo njemu, već i njegovom timu od nekoliko hiljada članova koji su intelektualno jezgro i pokretač stalnog i stabilnog razvoja naše države”.

– Zato, odmjerimo se – znalački i hrabro, onako kako priliči građanskoj, uspravnoj i ispravnoj Crnoj Gori. Uradimo to i na polju inovacija, digitalizacije, nauke, IT sektora – istakla je Damjanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Merlin
25.03.2023-22:28 22:28

Pogledaj nove IT centre po Srbiji koja godišnje izveze IT usluga u vrednosti od 1,4 milijarde evra…