Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Zelenski na dodjeli Zlatnih globusa: Neće biti trećeg svjetskog rata, to nije trilogija

Zelenski se obratio pristunima u videoporuci tokom televizijskog prijenosa Zlatnih globusa kako bi zahvalio svojim saveznicima u ''slobodnom svijetu''

Predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je da neće biti trećeg svjetskog rata i da to nije trilogija.

Zelenski se obratio pristunima u videoporuci tokom televizijskog prijenosa Zlatnih globusa kako bi zahvalio svojim saveznicima u “slobodnom svijetu”.

Američki glumac Šon Pen je predstavio ukrajinskog komičara koji je postao političar, a Penn se prethodno sastao sa Zelenskim u Kijevu i poklonio mu svoj kip Oscara, tražeći od predsjednika da ga vrati kada rat završi.

Zelenski je publici rekao da rat u Ukrajini još nije gotov, ali da se plima okreće i da je već jasno ko će pobijediti, što je izazvalo aplauz okupljenih.

“Pred nama su još bitke i suze. Ali sada vam mogu reći ko je bio najbolji u prethodnoj godini – vi u slobodnom svijetu, koji ste se ujedinili oko podrške slobodnom ukrajinskom narodu”, kazao je.

Podsjećamo, on se već virtualno pojavio na Filmskom festivalu u Cannesu i na dodjeli nagrada Gremi kako bi razgovarao o sukobu i zahvalio svim onima u industriji zabave koji su podigli svijest o sukobu koji se vodi na ukrajinskom teritoriju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve