Četvrtak, 20 Juna, 2024
Rubrika:

Žene su potpuno poludjele za ovom reklamom (FOTO)

U vrijeme kada se žene podvrgavaju aušvic dijetama i pokušavaju da se izbore sa samaopouzdanjem postoje ljudi kojima je stalo da toga da žene počnu da budu zadovoljne sa onim što imaju – koju god veličinu da nose

Kada je jedan modni brend koji proizvodi garderobu za plus sajz dame na posteru za svoju novu kampanju stavio ženu sa jasno vidljivim strijama na stomaku, žene su prosto poludjele od oduševljenja.

Američki brend “Lejn Brajant” pobrao je sve pohvale za oglas na kojem plus sajz model Deniz Bido nosi mornarski bikini za jedan poznati brend i na njemu ponosno pokazuje strije na stomaku. Deniz po američkim mjerama nosi veličinu 14, što bi u Australiji bio broj 18, dok je po evropskim standardima to XXL.

Na svom Instagram profilu Deniz je uz svoju fotografiju napisala da obožava ovu sliku na kojoj je ona tako stvarna, a zahvaljuje se i brendu “Lejn Brajant” što mu se dopada njeno tijelo, i njene strije, i njeno sve.

Onda su se komentarisanju ove fotografije pridružile stotine žena i na Instagramu i na Fejsbuku i pohvalile brend zato što nije retuširao fotografiju. U komentarima se smjenjuju riječi oduševljenja, ganutosti i sreće. Neke od žena samo što nisu zaplakale. A zajednička u svim komentarima jeste zahvalnost što je na fotografija prikazana realna, stvarna žena, žena na čijem se tijelu vidi njeno životno iskustvo. Naravno, mnoge dame rekle su da bi samo zbog ovog oglasa kupile kupaći kostim koji Deniz nosi.

#WorthTheseLines #StretchMarks #Love #MomLife #ShesWorthIt #WorthIt #TooCute #Beautiful

A post shared by Kari Flowers (@sparrows__nest) on

Brend “Lejn Brajant”, koji izdađuje garderobu za korpulentnije dame u veličini od 14 do 32, poznat je po svojim reklamama u kojima na pozitivan način tretira plus sajz žensko tijelo kakvo ima na primjer Ešli Grejem. Pomenutoj manekenki i ovom brendu svakoga dana pridružuju se žene koje bez stida pokazuju fotografije svojih strija na društvenim mrežama, a prošlog mjeseca najveći i najpoznatiji brend donjeg rublja “Viktorija sikret” odbio je da retušira striju na butini manekenke Džasmin Tukiz.

https://www.instagram.com/p/9Jh2HmCJHR/

Činjenica je da je na svijetu mnogo dama koje nemaju savršena tijela, a koje u teroru savršenosti i ljepote gube samopouzdanje. Poruka ovakvih kampanja je nedvosmislena: ljepota se krije u malim nesavršenostima.

https://www.instagram.com/p/40yh7LCJMK/

Izvor: Telegraf.rs

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve