Utorak, 25 Juna, 2024
Rubrika:

PAMELA ANDERSON na strani muškaraca optuženih za silovanje

Poznata glumica i simbol seksepila Pamela Anderson izjavila je da želi da vodi kampanju za muškarce koji su lažno optuženi za silovanje, prenose Novosti.

Ona je u intervjuu za rusku televiziju “Raša Tudej” rekla da su mnogi ljudi koji se suočavaju sa lažnim optužbama za silovanje „ugroženi” i pod rizikom da budu “politički zlostavljani.”

– Ja ću započeti kampanju za muškarce koji su bili žrtve optužbi za silovanje, a da nisu zapravo ništa uradili. Svi mi gravitiramo ugroženim ljudima i smatramo da su to prije svega žene i djeca, što je naravno važno, ali ima puno muškaraca koji su ugroženi i politički zlostavljani, rekla je poznata glumica.

Andersonova je dodala i da njen prijatelj urednik “Vikiliksa”, Džulijan Asanž, nije počinio zločin, bez obzira što se suočava sa optužbom za seksualno zlostavljanje u Švedskoj.

Asanž se nalazi u ambasadi Ekvadora u Londonu od juna 2012. godine kako bi izbjegao izručenje u Švedsku.

On tvrdi da je zahtjev za izručenje Švedskoj politički motivisan i da će biti u opasnosti od daljeg izručenja Sjedinjenim Američkim Državama ako se odazove na poziv za suđenje.

– Mislim da Švedska zapravo ne zna šta da radi. Kada pročitate konkretan slučaj, a pročitali ste sve o tome, vidjećete da nikakvo krivično djelo nije počinjeno, rekla je Andersonova.

Izvor: Novosti

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve