Utorak, 25 Juna, 2024
Rubrika:

ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO EVROPU: Vozač (20) prošao na crveno i usmrtio mu suprugu. Pronašao ga je i…

Fabio di Lelo, fudbaler iz Kjetija i Roberta Smarđijasi bili su savršen par. Nedavno vjenčani par uživao je veliko poštovanje okoline, a njihovi profili na društvenim mrežama svjedočili su o velikoj ljubavi.

Sreća, međutim, nije dugo trajala. Jedne večeri u julu Roberta je odlučila da s posla ode u posjetu majci. Nikada nije stigla.

Sjela je na skuter i krenula glavnim putem, ali nije otišla dalje od prve raskrsnice. Na nju je naletio 20-godišnji Italo Delisa, koji je projurio kroz crveno svijetlo na semaforu u Fijat Puntu. Nesrećna žena preminula je nekoliko minuta nakon nesreće jer su povrede bile preteške. Imala je samo 34 godine.

Policija i tužilaštvo nisu imali težak zadatak. Snimci uličnih kamera i očevici potvrdili su da je vozač kriv, pa je u novembru Delisa optužen za ubistvo. Suđenje je trebalo da počne ovih dana, ali se nikada neće održati.

Za Fabija je cio proces trajao predugo. Stoga je odlučio da uzme pravdu u svoje ruke. Prvog dana februara odlučio se na konkretan potez. Mladića koji je usmrtio njegovu dragu sačekao je ispred jednog kafića u centru grada. Prišao mu je usred dana, rekao nekoliko riječi i ispalio tri hica u stomak iz pištolja. Ubio ga je na mjestu.

Fabio je zatim nazvao svog najboljeg prijatelja i rekao što je uradio. Zatim je otišao na grob supruge, oprostio se s njom, ostavio pištolj na grobu i otišao da se preda policiji.

Istog dana je na Fejsbuku objavio fotografiju mrtve supruge sa porukom “Pravda za Robertu”. Kao naslovnu fotografiju postavio je scenu iz kultnog filma “Gladijator” u kojoj se Rasel Krou vraća kući i tamo zatiče pobijenu svoju porodicu.

Izvor: Kurir.rs

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Flash
04.02.2017-03:55 03:55

Pa koje je zlocin? Kazes sokirao Evropu , znajuci istu njoj je sok sto je ovaj makao sa ulice smece koje bi ovako dobilo uslovnu kaznu ka kod nas. A ovo sto je on uradio nije sok!