Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Zbog snijega u Engleskoj 2.500 potrošača bez struje, auto-putevi blokirani

Meteorolozi su izdali upozorenje na pojavu poledice u djelovima Midlandsa, sjeverne Engleske, većeg dijela sjevernog i centralnog Velsa i istočne Škotske

Zbog obilnih snježnih padavina u sjevernoj Engleskoj više od 2.500 korisnika ostalo je bez električne energije, a auto-putevi su blokirani, rekli su zvaničnici.

Pojedini vozači su rekli da su bili zavejani zbog snijega i da su umjesto pet sati koliko im obično treba da stignu do željene destinacije, usijed snijega koji je pao u subotu putovali i po 19 sati, prenio Tanjug agenciju AP.

Vatrogasna i spasilačka služba Cumbrije saopštila je da je radila tokom noći na izvlačenju vozača iz automobila zaglavljenih u dubokom snijegu.

Načelnik policije Cumbrije Endrju Vilkinson rekao je da je oluja bila jača nego što je prognozirano i da je savjetovano u nedjelju da se ne putuje u taj okrug.

Meteorolozi su izdali upozorenje na pojavu poledice u djelovima Midlandsa, sjeverne Engleske, većeg dijela sjevernog i centralnog Velsa i istočne Škotske od nedjelje uveče do ponedjeljka u podne.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve