Petak, 14 Juna, 2024
Rubrika:

Turbulencije na letu za Dablin: 12 putnika povrijeđeno

Aerodrom u Dablinu je saopštio, piše Independent, da je šest putnika i šest članova posade prijavilo povrede tokom leta avionom kompanije Katar ervejz

Dvanaest putnika je povrijeđeno tokom turbulencije na letu iz Dohe za Dablin, piše Independent.

Aerodrom u Dablinu je saopštio, piše Independent, da je šest putnika i šest članova posade prijavilo povrede tokom leta avionom kompanije Katar ervejz, koji je bezbjedno sletio prema rasporedu nešto pre 13 časova u nedelju.

„Nakon slijetanja, avion je dočekan od strane hitnih službi, uključujući aerodromsku policiju i našu vatrogasnu i spasilačku službu, zbog 6 putnika i 6 članova posade [ukupno 12] koji su prijavili povrede nakon što je avion doživio turbulenciju dok je bio u vazduhu iznad Turske“, navodi se u saopštenju na X zvaničnom nalogu aerodroma, prenosi ovaj medij.

Tim aerodroma u Dablinu i dalje pruža potpunu pomoć na terenu putnicima i osoblju avio-kompanije, navodi se.

Najnoviji incident, piše Independent, dolazi nekoliko dana nakon što je Britanac poginuo na letu iz Hitroua (Heathrow) za Singapur tokom izuzetno turbulentnog leta.

Džefri Kičn (Geoffrey Kitchen), iz mesta Thornburi blizu Bristola, preminuo je od sumnje na srčani udar, navodi se. Još šest Britanaca je ostalo u borbi za život, piše ovaj medij, nakon što su nepripušteni putnici udarili u plafon kabine dok je avion za nekoliko minuta pao 6.000 stopa.

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve