Četvrtak, 22 Februara, 2024
Rubrika:

Pustite me, neću nikad više da ZAVODIM UČENIKE! (VIDEO)

Brajana Altajz (37) bivša profesorka engleskog jezika koja je spavala sa trojicom učenika, pojavila se opet pred sudom kako bi tražila pomilovanje

– Izdala sam svoje vrijednosti i principe, radila sam stvari koje nisam smjela kako bi potisnula svoje probleme – rekla je bivša profesorka pred sudom.

Istakla je da su joj učenici pričali lijepe stvari i da se osjećala poželjno jer pati od manjka samopouzdanja, prenosi Miror.

– Ja sam za sve kriva, niko drugi – tvrdi sada Briaana, koja se nekoliko puta i rasplakala.

U sudnici su bili njeni roditelji i dvije sestre. Ali na sudu nije bio njen suprug koji se od nje razveo 2013. godine, kada je izbio skandal.

Par ima dvoje djece. Brajana je rekla da u zatvoru ide na terapiju i da je tako riješila problem manjka samopouzdanja. Kaže kako više ne želi da radi kao nastavnica.

Dodaje i da neće više nikada stupiti u kontakt sa bivšim učenicima sa kojima je imala seks.

Odbor za pomilovanje u Juti će odlučivati kada će Brijen izaći na slobodu. Odluku bi trebali da donesu u roku do 30 dana.

U novembru 2015. godine bivša profesorka je osuđena na najmanje dvije godine zatvora. Tada joj je poništena uslovna kazna, nakon što je nastavila da ima seksualne odnose sa učenicima.

Odbor je sada može pustiti na slobodu ili je osuditi na 30 godina zatvora. Sa učenicima je spavala između januara i septembra 2013. godine.

Jedan od tinejdžera ljubavnika se hvalio prijateljima u školi kako je spavao sa profesorkom. Njegova drugarica je to ispričala baki koja je sve prijavila policiji.

Jedan od njenih ljubavnika je kasnije takođe morao na sud jer je drugom učeniku slao preteće poruke.

Tinejdžer (18) je u profesorku bio zaljubljen i sve to za njega nije bila samo afera, pa se naljutio na drugog učenika koji je otkrio da je spavao sa profesorkom i tako je poslao u zatvor.

Jedan od učenika je u periodu afere imao samo 17 godina.

Izvor: Huffington post, Informer.rs

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve