Nedjelja, 3 Marta, 2024
Rubrika:

Prva dama SAD brani supruga koji nije mogao da se sjeti kada mu je umro sin

Ona ističe da ako je neko doživio takav gubitak, onda zna da ga ne mjeri godinama, već tugom.

Prva dama SAD Džil Bajden poručila je donatorima kampanje da ne zna šta je specijalni tužilac Robert Hur pokušavao da postigne kada je sugerisao da njen suprug, predsjednik SAD Džozef Bajden ne može da se sjeti kada je njegov sin Bo preminuo.

„Trebalo bi da za sve imamo razumijevanje i ne mogu da zamislim da bi neko pokušao da iskoristi smrt našeg sina za sticanje političkih poena“, napisala je ona u mejlu koji je uputila donatorima kampanje, prenio je AP.

Džil Bajden je napisala da građani mogu samo da zamisle kako se osjećala kada je pročitala o izvještaju tužioca Hura, ne samo kao Bajdenova supruga, već i kao Boova majka.

Ona ističe da ako je neko doživio takav gubitak, onda zna da ga ne mjeri godinama, već tugom.

Specijalni tužilac Robert Hur rekao je ranije da predsjednik ne bi trebalo da se suoči sa optužbama za zadržavanje dokumenata i opisao je kao hipotetičku odbranu to što 81-godišnji predsjednik ima pamćenje koje je mutno i loše i da ima značajna ograničenja, dodajući da tokom intervjua sa istražiteljima nije mogao da se sjeti čak ni prije koliko godina je preminuo njegov najstariji sin Bo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve