Utorak, 5 Marta, 2024
Rubrika:

Jedinstvena Rusija će aktivno učestvovati u Putinovoj predizbornoj kampanji

Predsjednik Rusije Vladimir Putin saopštio je u petak da će se kandidovati za novi predsjednički mandat, nakon što je u četvrtak Savjet Federacije Rusije zakazao predsjedničke izbore za 17. mart 2024. godine

Partija Jedinstvena Rusija će aktivno učestvovati u predizbornoj kampanji sadašnjeg predsjednika Vladimira Putina, izjavio je generalni sekretar ruske vladajuće stranke Andrej Turčak.

On je, tokom sastanka inicijativne grupe za nominaciju Putina, rekao da će partija Jedinstvena Rusija, koju je Putin osnovao prije 22 godine, zajedno sa Sveruskim narodnim frontom obezbijediti sve potrebno kada je riječ o predizbornoj kampanji aktuelnog ruskog predsjednika, prije svega prikupljanje potpisa za podršku njegovoj kandidaturi, prenosi TASS.

Predsjednik Rusije Vladimir Putin saopštio je u petak da će se kandidovati za novi predsjednički mandat, nakon što je u četvrtak Savjet Federacije Rusije zakazao predsjedničke izbore za 17. mart 2024. godine.

On je o svojim planovima obavijestio komandanta bataljona “Sparta” Artema Žogu, u neformalnoj komunikaciji sa učesnicima ceremonije dodjele ordena “Zlatna zvezda” Herojima Rusije, prenijela je agencija RIA Novosti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve