Subota, 2 Marta, 2024
Rubrika:

Hanter Bajden objasnio optužbe: Pokušavaju da me ubiju, znajući da takav bol moj otac ne bi mogao da podnese

Hanter Bajden, zavisnik od narkotika koji se oporavlja, razgovarao je iz svoje kuće u Malibuu u Kaliforniji sa Mobijem, sa kojim se sprijateljio dok se oporavljao od zloupotrebe droga i alkohola, navodi BBC

Hanter Bajden, sin američkog predsjednika Džozefa Bajdena, tvrdi da republikanski kritičari njegovog oca “pokušavaju da unište predsjedništvo” nemilosrdnim napadima na njega i da, kako je naveo, “pokušavaju da ga ubiju”.

„Ono što pokušavaju da urade je da pokušavaju da me ubiju, znajući da će to biti bol veći nego što bi moj otac mogao da podnese, i stoga uništavaju predsjedništvo na taj način“, rekao je Hanter Bajden muzičaru Mobiju u podkastu emitovanom u petak, prenosi BBC.

Republikanci su ranije optužili predsjednika SAD i njegovog sina za trgovinu uticajem, ali je Bijela kuća odbacila te tvrdnje.

Hanterov intervju za potkast objavljen je dan nakon što je američko Ministarstvo pravde podiglo novu krivičnu prijavu protiv Hantera Bajdena, optužujući ga da nije platio porez od 1,4 miliona dolara, dok je, kako je navedeno u optužnici američkog suda u Kaliforniji, trošio milione dolara na raskošan način života.

Optužbe iznijete u četvrtak nadovezale su se na optužnicu od 14. septembra protiv Hantera Bajdena zbog laganja o upotrebi droge na obrascu za kupovinu vatrenog oružja. On se u tom slučaju izjasnio da nije kriv.

Hanter Bajden, zavisnik od narkotika koji se oporavlja, razgovarao je iz svoje kuće u Malibuu u Kaliforniji sa Mobijem, sa kojim se sprijateljio dok se oporavljao od zloupotrebe droga i alkohola, navodi BBC.

IzvorNova.rs

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve