Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Amerikanka koja je u Njemačkoj gurnuta u jarugu duboku 50 metara puštena iz bolnice

Turistkinja (22) pokušala je da zaustavi 30-godišnjeg žitelja američke savezne države Mičigen da napadne njenu prijateljicu nakon što ih je obje namamio na stazu koja vodi ka vidikovcu sa pogledom na znameniti njemački zamak

Policija na jugu Njemačke saopštila je danas da je iz bolnice puštena američka turistkinja koja je gurnuta u duboku jarugu tokom napada kod zamka Nojšvanštajn, u kojem je stradala njena 21-godišnja prijateljica.

Turistkinja (22) pokušala je da zaustavi 30-godišnjeg žitelja američke savezne države Mičigen da napadne njenu prijateljicu nakon što ih je obje namamio na stazu koja vodi ka vidikovcu sa pogledom na znameniti njemački zamak.

Starija od dvije djevojke padala je čitavih 50 metara niz strminu jaruge, ali je danas mogla da napusti bolnicu, rekao je portparol njemačke policije.

Obje žene pronašli su u srijedu, nakon napada, pripadnici gorske službe spasavanja, ali mlađa je kasnije preminula od povreda u bolnici.

Osumnjičeni, čije ime po njemačkim zakonima o privatnosti nije bilo moguće objelodaniti, uhapšen je ubrzo poslije inicidenta i osumnjičen je za ubistvo, pokušaj ubistva i pokušaj seksualnog napada.

Portparol policije je rekao da je policija primila 20-tak fotografija i video snimaka preko specijalno napravljenog veb-sajta i da je pozvala sve koji imaju dodatne fotografije osumnjičenog i žrtava da se oglase.

Tužioci kažu da žene nisu poznavale čovjeka koji ih je napao.

Portparol kancelarije tužioca kaže da se istraga nastavlja, ali da će biti potrebno tri do četiri mjeseca dok vlasti ne odluče da li će biti podignuta optužnica.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve