Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Želi ga u svom timu: Poketino pozvao Kejna u PSŽ

Kejn je najavio da će zatražiti odlazak ako se ''spursi'' ne plasiraju u Ligu šampiona, a 27-godišnji napadač je već primio jedan poziv. Kejna je lično pozvao trener PSŽ-a Maurisio Poketino. Želio je da sazna kakvi su mu planovi za budućnost i dobio je odgovor kakav je želio čuti

Totenhem bi u ljetnom prijelaznom roku mogao ostati bez prve zvijezde tima Harija Kejna.

Fenomenalni napadač je, prema navodima engleskih medija, rukovodstvu tima dao uslov za ostanak u ekipi, a to je da se naredne sezone igra Liga šampiona.

Kejn je najavio da će zatražiti odlazak ako se ”spursi” ne plasiraju u Ligu šampiona, a 27-godišnji napadač je već primio jedan poziv.

Kejna je lično pozvao trener PSŽ-a Maurisio Poketino. Želio je da sazna kakvi su mu planovi za budućnost i dobio je odgovor kakav je želio čuti.

Sjajni napadač je spreman da ode jer želi igrati Ligu šampiona. Poketino bi ga sasvim sigurno volio vidjeti u svom timu i vidjet ćemo hoće li se to zaista i desiti.

Poketino i Kejn su više od pet godina sarađivali u Totenhemu. Imaju zaista odličan odnos i sigurno da će PSŽ biti glavni favorit za njegovo dovođenje tokom ljeta.

Kejn je za ”spurse” odigrao 328 utakmica i zabio je 217 golova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve