Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Zečević očekuje bolje rezultate Grblja: Cilj je izboriti opstanak bez baraža

Grbalj je u prošlom kolu, na debiju trenera Vidojevića pred domaćim navijačima, remizirao sa Komom (1:1). Nije mnogo odmakao na tabeli, ali je pretekao Petrovac koji drži ,,fenjer u elitnom rangu, a sa kojim se sjutra sastaje pod Malim brdom

Samo jednu pobjedu ostvario je Grbaj u dosadašnjih 13. kola Telekom 1. CFL.

Grbalj, Foto: Cdm.me

Otuda i ne baš najpoželjniji pogled na tabelu, budući da su ,,trikolori pretposljednji tim u prvoligaškom karavanu, sa svega devet osvojenih bodova. Jedini trijumf ostvaren je protiv Rudara u gostima, davnog 10. avgusta, od tada se promijenio trener (Marko Vidojević naslijedio Dušana Vlaisavljevića), ali ekipa sa Primorja nikako da izađe iz začaranog kruga.

“Nijesmo zadovoljni, ne pamtim da je Grbalj imao ovakav bodovni saldo nakon ovoliko mečeva, iako sam tek ljetos stigao u klub. Imamo mlad i neiskusan tim, a to nas je puno koštalo, pogotovo u egal utakmicama. I kada smo imali remi u džepu, željeli smo pošto-poto da pobijedimo, ali umjesto toga stizala nas je kazna za propuste u igri. Nadam se, međutim, da ćemo popraviti učinak do kraja polusezone. Ekipa posjeduje kvalitet, vjerujem da možemo da izborimo opstanak bez baraža, a to nam je i primarni cilj”, rekao je ofanzivac tima iz Radanovića, Miloš Zečević.

Grbalj je u prošlom kolu, na debiju trenera Vidojevića pred domaćim navijačima, remizirao sa Komom (1:1). Nije mnogo odmakao na tabeli, ali je pretekao Petrovac koji drži ,,fenjer u elitnom rangu, a sa kojim se sjutra sastaje pod Malim brdom.

“Išli smo na pobjedu protiv Koma, ali na kraju smo morali da prihvatimo bod. Nijesmo najsrećniji, ali uvijek je bolje kada se na tabeli nešto dodaje, samo da se ne prepisuje. Makar smo se malo pomjerili jer smo sa Petrovcem dijelili posljednje mjesto. Nadam se da ćemo se poslije direktnog duela još više udaljiti od Petrovčana. Mislim da smo bolji i da možemo da slavimo na njihovom terenu”, ističe dvadesetogodišnji Pljevljak, bivši fudbaler Rudara.

Zečević je ljetos stigao u Radanoviće, a na 11 prvenstvenih nastupa upisao je šest asistencija i gol. Nametnuo se kao starter.

“Ovo mi je bilo prvi put u karijeri da mijenjam klub. Trebalo je malo vremena da se naviknem na novu sredinu. Krenuo sam dobro, dao gol, vezao četiri asistencije, kasnije dodao još dvije. Napravio sam dobar potez dolaskom u Grbalj, osjećam po sebi da sam napredovao. Naravno, uvijek može bolje i trudim se da pomognem maksimalno ekipi u svakom meču”, poručio je Zečević.

Može da igra na nekoliko pozicija u ofanzivi oba krila, iza špica ili niže, a ima i pravo da nastupa za mladu reprezentaciju.

“Daću sve od sebe da se nametnem selektoru Miodragu Vukotiću. Imam status mladog reprezentativca, ali sam jedno vrijeme bio povrijeđen. Vjerujem da ću se vratiti u nacionalni tim jer je to posebna čast za svakog igrača”, zaključio je Zečević.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve