Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Zečević: Bili smo u grču, psihološki lakše u Tuzima

Danilovgrađani su imali dvije velike šanse, dok su Pljevljaci najbolju situaciju propustili u nastavku kada je Vuk Striković izašao na golmana nakon kiksa protivničkog defanzivca

Novu prvoligašku sezonu Rudar je otvorio remijem – utakmica sa Iskrom pod Golubinjom završena je bez golova.

Danilovgrađani su imali dvije velike šanse, dok su Pljevljaci najbolju situaciju propustili u nastavku kada je Vuk Striković izašao na golmana nakon kiksa protivničkog defanzivca.

Sve u svemu – malo konkretnih prilika sa obje strane i na kraju realna podjela bodova.

– Meč je za publiku bio dosadan. Nije bilo pogodaka, a ni previše momenata koji su mogli da promijene početni epilog. Iskra je imala blagu inicijativu u prvom poluvremenu i jednu šansu u nastavku, a mi nekoliko dobrih izleta prema naprijed. Falio nam je završni pas i bolja završnica. Ostaje žal za prilikom koju je imao Striković. To je bio naš najbolji trenutak. Kada se sve uzme u obzir, remi je najpravedniji ishod – kaže Miloš Zečević, ofanzivac tima iz Pljevalja.

Rudar nije najsrećniji startnim bodom. Izabranici Zorana Govedarice željeli su pobjedu pred svojim navijačima.

– Bili smo u grču. Prvi je meč, igrali smo kući, planirali pobjedu, željeli da se predstavimo u što ljepšem svjetlu… Sve je to ostavilo psihološkog traga, a zbog toga nijesmo ni odigrali onako kako možemo. Nijesmo zadovoljni rezultatom, ali kada već nije mogla pobjeda – bod je svakako bolji nego da smo izgubili – ističe momak koji je bio na spisku selektora A reprezentacije Miodraga Radulovića u prošloj akciji.

Pljevljaci su tokom ljeta promijenili trenera i doveli nekoliko pojačanja.

Ekipa je na premijeri pokazala brzinu i kvalitet prema naprijed.

– Treba nam još malo vremena da se kockice slože jer je došlo nekoliko fudbalera u prelaznom roku. Vjerujem da ćemo tek pokazati koliko vrijedimo. Ukoliko se otvori mogućnost, potrudićemo se da budemo konkurentni za Evropu – dodao je Zečević.

Rudar u narednom kolu gostuje Dečiću koji iz dvije utakmice ima četiri boda.

– Za nas će to biti psihološki lakši duel od prethodnog. Idemo u goste odličnoj ekipi. Dečić ima nekoliko individualaca koji u svakom trenutku mogu da riješe utakmicu. Znamo njihove vrline i mane, a da možemo da ih pobijedimo pokazali smo prošle godine, baš u Tuzima. Volio bih da to ponovimo i sada, mada u krajnjem ne bismo bili nezadovoljni ni bodom na tako zahtjevnom terenu. Očekujem da izađemo u najjačem sastavu jer se i novajlija Jočić oporavlja od povrede članka – zaključio je Zečević, dvadeset dvogodišnji ofanzivac prvoligaša sa sjevera.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve