Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

VUČIĆ: Daću sve od sebe da pobjede oni koji su bolji za Srbiju

Sasvim je sigurno da će u danima do derbija Ilić dobiti detaljna uputstva od komesara suđenja i predjednikovog partijskog poslilnog Dejana Santrača. Aleksandra Vučića i Zvezdana Terzića šta mu je činiti od prvog do posljednjeg minuta derbija...

U Subotu se u Beogradu od 18 časova na stadionu “Rajko Mitić” igra 172. vječiti derbi između Crvene zvezde i Partizana, utakmica u koju Partizan ulazi sa bodom više, a Crvena zvezda sa makar 15 igrača na terenu, i onim najvažnijim izvan terena, ali koji odlučuje o svemu i svačemu u Srbiji.

Aleksandar Vućić je svekolikoj zvezdaškoj javnosti objasnio da će dati sve od sebe da Crvena zvezda pobijedi, a u to sasvim sigurno ulaze i one mnogobrojne vanfudbalske usluge koje je spreman da pruži.

“Ja onoliko koliko mogu daću sve od sebe da pobjede oni koji su mnogo bolji za Beograd i Srbiju i neću kriti ko je to i šta je niti to iko po Ustavu Srbije može da mi zabrani”, kazao je danas na jednoj od svojih svakodnevnih i mnogobrojnih konferencija za novinare i medijskih tirada.

Za sveti cilj pobjeda nad Partizanom u 172. vječitom derbiju SNS i Aleksandar Vučić, pod okriljem FSS na izričit zahtjev Zvezdana Terzića obezbjedili su da u subotu ne sudi najbolji sudija Srbije Srđan Jovanović, već su ukazali čast sudiji Pavlu Iliću koji u karijeri ima samo 14 utakmica na kojima je sudio.

Sasvim je sigurno da će u danima do derbija Ilić dobiti detaljna uputstva od komesara suđenja i predjednikovog partijskog poslilnog Dejana Santrača. Aleksandra Vučića i Zvezdana Terzića šta mu je činiti od prvog do posljednjeg minuta derbija…

Crvena zvezda je i uoči prošlog derbija važila za velikog favorita, iako nema ni igru, ni rezultate, pa je pobijedio Partizan.

I sada je favorit, a na klupi ima Supermena, pardon Vladana Milojevića, koji je čovjek sa najvećim brojem na razne načine namještenih utakmica iza sebe. Od silnih rekorda po broju izvedenih penala, do sklanjalica i raznih sudijskih i drugih lopovluka…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve