Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Vučević: Mogu još bolje

U ulozi lidera Orlando Medžika, jedan od najboljih visokih igrača današnjice i centar naše reprezentacije raduje se novoj NBA sezoni. Baranin smatra da postoji prostor za napredak, kako za tim, ali i za njega i njegovu igru

Sa 30 godina i već skoro devet godina staža u NBA ligi, Nikola Vučević vjeruje da može unaprijeriti dodatno svoju igru.

Vučević, Foto: Twitter

U ulozi lidera Orlando Medžika, jedan od najboljih visokih igrača današnjice i centar naše reprezentacije raduje se novoj NBA sezoni. Baranin smatra da postoji prostor za napredak, kako za tim, ali i za njega i njegovu igru.

– Uvijek postoje načini da se bude bolji. A iskustvo ima veliku ulogu u tome. Kada sam imao 25, 26 godina, osjećao sam da sam na vrhuncu. Sada kad se osvrnem, osjećam da sam ipak mnogo kompletniji i bolji igrač nego tada. Iskustvo zaista pomaže… Jednostavno radim na svojoj igri i pokušavam da dodam neke stvari. Pokušavam da radim sa onim sistemom napada na kojem radimo i koji ćemo sprovoditi, na dnevnom nivou, kako bi se osjećao komotno kada krenu mečevi, rekao je Vučević na konferenciji za medije na početku trening kampa Orlanda za narednu sezonu.

Jedan od najboljih asistenata među visokim igračima u NBA i jedan od najefikasnijih centara godina ma u najjačoj ligi svijeta – Nikola smatra da može trajati na tako visokom nivou.

– Mislim da sam prošle sezone isporučio to što se tražio, da sam igrao na vrlo visokom nivou. To mi je čuvalo motivaciju i za ovu sezonu. Sada zaista nosim mnogo samopouzdanja uoči nove sezone, kada je moja igra u pitanju i ono što mogu da radim na terenu. Sada želim da gradim na tome. Iz svih iskustava možete učiti, dobrih i loših, rekao je Vučević.

Nova NBA sezona poćeće u noći između 22. i 23. decembra po našem vremenu. Orlando se nada da će u sezoni pred nama treći put zaredom uspjeti da izbori nastup u plej-ofu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve