Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vajt potvrdio: Mekgregor se bori protiv pobjednika duela Habib-Ferguson

Iako otac Habiba Nurmagomedova traži čak 100 miliona dolara za novu borbu sa Konorom, eventualno oduzimanje pojasa u slučaju odbijanja borbe je sasvim sigurno nešto sa čime bi se "The Eagle" suočio

Prvi čovjek UFC-a Den Vajt potvrdio je da će se Konor Mekgregor boriti protiv pobjednika duela Habib Nurmagomedov-Toni Ferguson.

Foto: Bleacherreport.com

Habib će braniti pojas lake kategorije protiv Fergusona 18. aprila u Bruklinu, a ako ga uspješno odbrani, vjerovatno će morati da prihvati novi obračun protiv Mekgregora.

To je potvrdio šef UFC-a Dena Vajt gostujuću u “Jim Rome Showu”.

“Konor se vjerovatno bori protiv pobjednika meča između Habiba i Tonija”, rekao je Vajt i zatim je govorio o eventualnom novom ‘sudaru’ Dagestanca i Irca.

“To bi bila nevjerovatna borba. Ne znam ko bi pobijedio, ali morate odati priznanje Habibu. Nikada nije izgubio, strašan je, morate ići do krajnjih granica protiv njega”, rekao je Vajt.

Iako otac Habiba Nurmagomedova traži čak 100 miliona dolara za novu borbu sa Konorom, eventualno oduzimanje pojasa u slučaju odbijanja borbe je sasvim sigurno nešto sa čime bi se “The Eagle” suočio.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve