Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Upravni odbor odlučio: Vladimir Gojković ostaje selektor ajkula

Gojković je poslije desetog mjesta na Svjetskom prvenstvu ponudio ostavku, ali je Upravni odbor procijenio da je u ovom trenutku najbolje da ostane na kormilu “ajkula”

Vladimir Gojković ostaće selektor naše najbolje vaterpolo reprezentacije. Njemu je Upravni odbor Saveza na današnjoj sjednici dao jednoglasnu podršku.

Foto: Wpolo.me

Gojković je poslije desetog mjesta na Svjetskom prvenstvu ponudio ostavku, ali je Upravni odbor procijenio da je u ovom trenutku najbolje da ostane na kormilu “ajkula”.

“Nakon detaljne analize ovogodišnjih nastupa kao i sagledavanja ukupno ostvarenog u prethodnim godinama uvažavajući sve okolnosti u kojima funkcioniše vaterpolo sport u Crnoj Gori, Upravni odbor VPSCG je jednoglasno odbio ponuđenu ostavku selektora Vladimira Gojkovića.

Selektoru je dato povjerenje i zadatak da sa reprezentacijom ostvari plasman na Olimpijske igre kroz predstojeća takmičenja (Evropsko prvenstvo ili kvalifikacioni turnir za OI).

Posebno je istaknut i pohvaljen nastup naše U15 reprezentacije koja je osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu”, saopšteno je iz Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore.

Vladimir Gojković je prije tri godine naslijedio Ranka Perovića na selektorskoj poziciji.

Sa “ajkulama” je bio vicešampion Evrope, uz trofej Svjetske lige.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve