Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

U dogovoru sa sudijama Crvena zvezda izmanipulisala Partizan: Čovićeva organizacija šampion Srbije?

Kada su košarkaši Partizana i navijači napustili dvoranu, u dogovoru sa sudijama košarkaši Crvene zvezde pojavili su se na parketu sa namjerom da nastave utakmicu.

Sudije su prekinule utakmicu i nijesu željeli da nastave utakmicu po komandi Aleksandra Vučića i Nebojše Čovića, već su tražili da se isprazne tribine. što u Partizanu nijesu željeli.

Košarkaši Crvene zvezde su odbili da se vrate na parket i igraju utakmicu i zajedno u dogovoru sa sudijama izmanipulisali košarkaše Partizana.

Naime, kada su košarkaši Partizana i navijači napustili dvoranu, u dogovoru sa sudijama košarkaši Crvene zvezde pojavili su se na parketu sa namjerom da nastave utakmicu.

Prvobitno je delegat prekinuo utakmicu i naložio da se susret nastavi u četvrtak, situacija je dobila potpuno nesvakidašnji i krajnje konfuzni obrt…

Crvena zvezda je izašla na parket i krenula u zvanično zagrijavanje, a košarkaši Partizan  imali su 15 minuta da se pojave kako bi se meč nastavio.

U suprotnom, Zvezda ima osnov da traži da se meč registruje službenim rezultatom (20:0) u njenu korist i finale završi titulom za zelenim stolom!

U 22.50 zvanično je počelo odbrojavanje, jer su se i sudije tada pojavile na parketu Arene. Takođe je i televizijski emiter, Arena Sport, vratila prenos uživo u 22.53!

Pošto košarkaša Partizana više nije bilo u dvorani, sudije su po naređenju Vučića čekali 15 minuta i onda odsvirali kraj utakmice.

Bestidnost kakvu su u stanju da smisle samo prevaranti poput naporednjačke vlasti Srbije, a u svemu su učestvovale sudije i pojedinci iz KSS preko čijih računa se Crvenoj zvezdi uplaćuju milioni eura…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tefo
06.06.2024-06:58 06:58

Stanko, napiši istinu do kraja, a to je da su igrači fmp rekli da idu kući, a onda se sakrili u teretanu i tu čekali kao pacovi da odrade ovaj plan.

pe pera
06.06.2024-22:53 22:53

hahaha[a sad kukamo i za JSD pakistan_ pa vi u aktuelno ste baš dno dna a taman sam pomislio da ne može dublje. Jel neko gledao utakmicu ili je ovo čiisto politički tekst? Pa volje navijača Pakistana kasape ljude i otvoreno diluju droga i sad im neko drugi kriv? Ajde bat jednom budite izbiljni i objektivni. A da oni se zovu JSD ahahahahahah