Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Trikolori razočarali u polusezoni: Grbalj čeka teška misija

Sa novim-starim čovjekom na klupi, nijesu stigli bolji rezultati. Tim iz Radanovića na proljeće čeka teška borba za opstanak, budući da zaostaje pet bodova za zonom baraža

Prvi put od kada se takmiči u prvoligaškom rangu, Grbalj je završio polusezonu kao posljednjeplasirani tim na tabeli.

Grbalj, Foto: Cdm.me

U tome je najbolje stao opis jeseni iz ugla “trikolora. Nije išlo na terenu, a bilo je problema i u organizaciji kluba konkretno oko finansija.

Rukovodstvo se odlučilo i na smjenu trenera kormilo je napustio Dušan Vlaisavljević, a na njegovo mjesto angažovan je Marko Vidojević.

Sa novim-starim čovjekom na klupi, nijesu stigli bolji rezultati. Tim iz Radanovića na proljeće čeka teška borba za opstanak, budući da zaostaje pet bodova za zonom baraža…

“Imali smo drugačije ciljeve, ali polusezona se nije najbolje završila. Ušli smo u negativan ritam, dugo bili bez pobjede, a to nas je koštalo slabijeg bodovnog učinka i posljednjeg mjesta na tabeli. Svima nam je krivo zbog toga, ali ne gubimo nadu da će proljeće biti bolje. Uz nekoliko pojačanja sve ovo možemo da ispravimo. Grbalj zaslužuje da ostane u eliti”, rekao je Miloš Zečević, povremeni mladi reprezentativac koji je ljetos iz Rudara prešao u ekipu iz Radanovića.

“Trikolori” su tokom jeseni upisali svega dvije pobjede prvu pod Golubinjom gdje su slavili sa 3:1 u drugom kolu, a onda je uslijedio post dug puna četiri mjeseca, sve dok 11. decembra u Radanovićima nije pala Iskra (3:1).

Grbalj je prije toga remizirao sa Sutjeskom, a nakon toga doživio debakl od Budućnosti pred svojim navijačima (4:0). Sveukupno samo 13 bodova iz 19 kola, a uz to su i ispali iz Kupa.

“Remi sa Sutjeskom i pobjeda nad Iskrom, dvije ekipe iz vrha tabele, daju nam nadu da će druga polusezona biti neuporedivo bolja. Bilo je još utakmica u kojima smo zaslužili više, ali nijesmo imali ni sreće. Protiv Budućnosti nijesmo imali šansi, jer je to ekipa koja je igrala najbolji fudbal u finišu jeseni”, dodao je dvadesetogodišnji ofanzivac.

Zečević je preskočio dvije utakmice jednu zbog povrede ijednu zbog kartona. Postigao je dva gola i upisao šest asistencija.

Na individualnom planu može da bude zadovoljan…

“Slaba je to vajda kada ekipa nije ispunila očekivanja. Uvijek je tim na prvom mjestu, a individualni učinak je manje važan. Prešao sam u Grbalj da bih igrao u kontinuitetu, da bih napredovao… Sve sam to dobio. Što se mene tiče bio je to ispravan potez nakon odlaska iz Rudara”, poručio je Zečević.

Mladi krilni napadač, ili igrač koji djeluje uz klasičnog špica, skrenuo je pažnju, ne samo domaćih klubova…

“Imam ugovor sa Grbljem. Vidjećemo. Ako bih mijenjao sredinu, prioritet je inostranstvo, ali sve je otvoreno”, zaključio je Zečević.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve