Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Telekom od Crvene zvezde otkupio karte i poklanja ih simpatizerima SNS

Tlekom je po nalogu, valjda Aleksandra Vučića, otkupio sezonske karte kako bi se Crvena zvezda takmičila sa najvećim rivalom koji je prodao preko 16.000 karata. 

Crvena zvezda i Nebojša Čović još jednom su zloupotrijebili državu i državne resurse na uštb građana Srbije i pronašli još jedan način za ispumpavanje novca iz državnih preduzeća.

Tlekom je po nalogu, valjda Aleksandra Vučića, otkupio sezonske karte kako bi se Crvena zvezda takmičila sa najvećim rivalom koji je prodao preko 16.000 karata.

“U svojoj namjeri da se takmiči sa gradskim rivalom, Nebojša Čović, prvi čovjek KK Crvena zvezda, očito da ne preza ni od zloupotreba javnih sredstava. Kako drugačije objasniti ujdurmu oko prodaje sezonskih karata i činjenicu da je KK Crvena zvezda nevjerovatnom brzinom i magijom prodala više od 12.000 sezonskih karata. Kako je to moguće”, pita zamjenica predsjednika Demokratske stranke i narodna poslanica Dragana Rakić.

Rakić tvrdi da j klub sa Malog Kalemgdana “poslovnog” partnera pronašao u Telekomu Srbije, koji je dobio zadatak da ispunjava želje Čoviću i navijačima Crvene zvezde. Ona tvrdi da o traje već duže vrijem i da kupovina sezonskih karata nije prva usluga Crvenoj zvezdi.

“Moguće je, ako uz sebe imate resurse državnog Telekoma iz kog se redovno ispumpavaju pare. Moguće je ako iza sebe imate podršku vladajuće stranke kojima zauzvrat poklanjate mjesta na tribinama. Da se razumijemo, poznajem mnogo ljudi koji se raduju uspjesima KK Crvena zvezda, ali isto tako znam da bi se mnogi postidjeli kad bi shvatili da čovjek koji vodi ovaj klub ne bira sredstva kako bi nadmašio gradskog rivala. I to ne na terenu, već na tribinama”, kaže Rakić u svom saopštenju.

Bilo bi dobro da se Crvena zvezda i na terenu sportskim sredsvima bori protiv Partizana, ali ona nigdje ne bira sredstva da bi došla do cilja.

“Ako je Partizan prodao nekoliko hiljada (kažu 16 hiljada) karata, je li i zadatak Crvene zvezde da proda toliko? Zašto je to važno? Zašto su nečije ambicije iznad javnog interesa? Zbog čega se prikazujete uspešnima trošeći naše pare? Sve su to pitanja na koja bi neko morao da odgovori, jer činjenica je da je KK Crvena zvezda prodala daleko manje sezonskih karata nego što je prikazala zvanično i da je u priču ušao i državni Telekom koji je ostatak karata otkupljivao i poklanjao mahom simpatizerima i članovima Srpske napredne stranke? Zbog čega? Šta ćemo mi to gledati ove sezone na tribinama? Da li će to biti skup navijača Zvezde ili mini mitinzi Srpske napredne stranke?”.

Kako dalje navodi, izostale su fotogrrafije redova na blagajni.

“Ako vam navijači nisu zainteresovani za košarku, prihvatite to i nemojte trošiti novac građana Srbije na stvaranje lažne slike o sebi. Uostalom, da je bilo drugačije i da su karte uzeli pravi navijači, sasvim sigurno bi mediji bili preplavljeni fotografijama redova ispred blagajni. To nismo vidjeli, ali zato ćemo na tribinama ove sezone gledati mini mitinge SNS. Nek nam je sa srećom”, zaključuje Rakić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve