Utorak, 21 Maja, 2024
Rubrika:

Spajić čestitao rukometašima: Lavovi su zaslužili više od jedne pobjede

Poslao je i poruku podrške vaterpolistima, koji je nakon šestog mjesta na Evropskom prvenstvu pokušati da na predstojećem šampionatu svijeta izbore vizu za Olimpijske igre

Premijer Milojko Spajić čestitao je našim rukometašima na igrama na Evropskom prvenstvu i istakao da su zaslužili više od jedne pobjede.

“Lavovi” su u posljednjem meču u Minhenu savladali Srbiju 30:29.

“Zbog velikog broja obaveza u Davosu sinoć nijesam imao šansu da uživam u dramatičnoj pobjedi naših rukometaša. „Lavovi“ su pokazali da nikad ne odustaju, a radujem se što su napravili veliki korak ka Svjetskom prvenstvu. Odigrali su tri odlične utakmice i zaslužili mnogo više od jedne pobjede na Evropskom prvenstvu!⁣”, poručio je premijer na mreži X.

Poslao je i poruku podrške vaterpolistima, koji je nakon šestog mjesta na Evropskom prvenstvu pokušati da na predstojećem šampionatu svijeta izbore vizu za Olimpijske igre.

“Ubrzo ćemo opet biti uz „ajkule“ i navijati da se plasiraju na Olimpijske igre, nakon što su u Hrvatskoj pokazali kvalitet da se domognu Pariza vjerujemo u njih!⁣”, istakao je Spajić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Čestitamo
17.01.2024-17:10 17:10

Znamo koliko im je teško palo što je mrska Crna Gora pobijedila njihovu voljenu Srbadiju. Saučešće!