Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Šola: Preuzimam odgovornost za poraz

''Nije lijep osjećaj kada u ovakvoj atmosferi izgubiš meč. Kao selektor moram da preuzmem odgovornost. Hvala momcima, koji su odigrali dobro, ali smo promašili dosta zicera''

Selektor naših rukometaša Vlado Šola preuzeo je odgovornost za neočekivani poraz od Bosne i Hercegovine na kraju kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Srećom, ovaj neuspjeh nije koštao “lavove” odlazak na EURO, ali će imati težu poziciju na žrijebu jer su osvojili treće mjesto u grupi.

“Nisam zadovoljan jer smo izgubili utakmicu. Nije lijep osjećaj kada u ovakvoj atmosferi izgubiš meč. Kao selektor moram da preuzmem odgovornost. Hvala momcima, koji su odigrali dobro, ali smo promašili dosta zicera. Na taj način dali smo vjetar u leđa rivalu. Sada treba sve analizirati”, rekao je Šola za RTCG.

Dobar dio meča naš tim igrao je bez Branka Vujovića i Nebojše Simića.

“Branko ima povredu sa meča protiv Kosova. Probao je, ali nije mogao da nastavi. Simić je tražio izmjenu jer je osjetio da mu ne ide u nastavku. Vratio sam ga u završnici i nadao se da će uspjeti da odbrani neku važnu loptu. Međutim, svaki put kada bi došli blizu da se vratimo promašili bi neku šansu, a i njihovi golmani odbranili su važne lopte”, dodao je Šola.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve