Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Smjena u FK Budućnost: Nemanja Ivanović novi izvršni direktor

Novi izvršni direktor Budućnosti biće Nemanja Ivanović.

Izvršni direktor FK Budućnost Velibor Bošković za par nedjelja napušta klub.

Foto: Portalanalitika.me

Njega će na toj funkciji naslijediti pomoćnik sekretara za kulturu i sport u Podgorici Nemanja Ivanović.

Bošković je na funkciju izvršnog direktora Budućnosti zvanično stupio 1. septembra 2016. godine, a nakon skoro tri godine će napustiti klub, navodi se na sajtu Budućnosti.

On se javnosti obratio saopštenjem, u kom pored ostalog kaže:

“Želim da Vas obavijestim da ću u narednih par nedjelja napustiti funkciju izvršnog direktora FK Budućnost na svoju inicijativu zbog prelaska na novu funkciju i profesionalni angažman i izazov iz domena moje struke”, napisao je u saopštenju Bošković, u kome i dodaje:

“Bila mi je izuzetna čast i zadovoljstvo obavljati funkciju izvršnog direktora našeg najvećeg fudbalskog kluba u prethodnih skoro tri godine. Klub je u navedenom periodu doživio ozbiljnu transformaciju. Naime, u prethodne tri godine FK Budućnost je ostvarila finansijsku stabilnost i poslovala pozitivno te su uložena značajna materijalna sredstva u razvoj infrastrukture. Izvršena je rekonstrukcija objekta trening kampa na Starom aerodromu, jednog vještačkog i izgradnja potpuno novog terena od prirodne trave, zatim rekonstrukcija VIP salona na stadionu, moderne teretane, te poboljšanje svih uslova za rad fudbalera i njihovih trenera. Urađeno je mnogo i na polju reorganizacije i modernizacije kluba na svim nivoima”, naveo je ekonomista iz Podgorice, koji se zahvalio svim ljudima sa kojima je na obostrano zadovoljstvo sarađivao.

“Želim da se zahvalim svim članovima Odbora direktora, mojim saradnicima, igračima, navijačima, a posebno predsjedniku Žarku Buriću na ukazanom povjerenju i iskrenoj podršci koju mi je pružao tokom našeg zajedničkog rada. Napominjem da ću i u narednom periodu biti uz klub, pružati svu podršku kroz drugačiji odnos, ali jednako posvećen ostvarenju najvećih sportskih i poslovnih ciljeva kluba”, piše u saopštenju Boškovića.

“Takođe, želim da se zahvalim svim predstavnicima medija na izuzetno korektnoj saradnji sa nadom da ćemo i dalje uspješno sarađivati na ovom, ali i drugim poslovnim poduhvatima”, zaključio je Bošković.

Novi izvršni direktor Budućnosti biće Nemanja Ivanović.

On je u proteklom periodu obavljao ulogu vršioca dužnosti pomoćnika sekretara za kulturu i sport u glavnom gradu, a jedno vrijeme je bio i savjetnik gradonačelnika.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve