Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Šapovalov opleo po Nadalu: Povlašćen je

Kanadski teniser je bio ljut nakon poraza u četvrtfinalu. Šapovalov je tokom meča vrijeđao sudiju Karlosa Bernandesa jer je dozvoljavao tokom meča Nadalu da pravi pauze duže od dozvoljenog

Denis Šapovalov je ”opleo” po Rafaelu Nadalu i organizatorima Australijan opena.

Kanadski teniser je bio ljut nakon poraza u četvrtfinalu.

Šapovalov je tokom meča vrijeđao sudiju Karlosa Bernandesa jer je dozvoljavao tokom meča Nadalu da pravi pauze duže od dozvoljenog.

– Pretjerao sam kada sam rekao da je sudija korumpiran ili šta sam već rekao. Definitivno je bilo emotivno s moje strane. Mislim da nije fer koliko se Rafa izvlači sa tim stvarima. Bio sam potpuno spreman, sat je otkucavao bližio se nuli gledam u sudiju i naravno da ću da kažem nešto. Bio sam spreman da igram za minut i po i on mi kaže da mu neće dati opomenu jer ja nijesam spreman. Za mene je to šala, kazao je Šapovalov i osvrnuo se na Nadalov odlazak u toalet koji ga je potpuno izbacio iz ritma.

– U četvrtom setu, isto kao i prošle godine kada meni nije bilo dozvoljeno da idem u toalet poslije medicinskog tajm auta. Dva puta je uzimao tajm aut. Prvo su ga medicinski procjenjivali, to je sudija rekao poslije četvrtog seta, a onda je poslije procjenitelja on otišao u toalet. Gdje je kraj ? Poštujem sve što je Rafa uradio i nevjerovatan je igrač. Ali moraju da postoje granice. Pravila. Ako se osjećaš kao igrač da ne igraš samo protiv igrača, da igraš i protiv sudija onda igraš protiv mnogo toga. Bila je to velika pauza poslije četvrtog seta i to sa razlogom i momentum je nestao. Mnogo je teže igrati. Nijesam protiv Rafe, veliki je igrač. Međutim preteško je i furstrirajuće je da sportista igra protiv svega toga.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve