Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

RSCG: Uručene diplome rukometnim trenerima

Dobitnici diploma rukometni treneri – kategorija I su Luka Marić, Draško Sjekloća i Miloš Vulićević, dok su zvanje rukometnih trenera – kategorija III dobili Nikola Čukić, Bojan Deletić, Gabrijela Markoč, Dragiša Koraćević, Suzana Lazović, Mirjana Milenković, Bojana Popović i Dejan Stjepčević

Diplome rukometnim trenerima u kategorijama I i III koji su uspješno završili edukaciju koju organizuje Komisija za edukaciju rukometnih trenera, uručene su na događaju koji je upriličen na Univerzitetu Donja Gorica, saopšteno je iz Rukometnog saveza.

Edukacija za sticanje zvanja organizovana je u skladu sa RINK konvencijom Evropske rukometne federacije (EHF).

Dobitnici diploma rukometni treneri – kategorija I su Luka Marić, Draško Sjekloća i Miloš Vulićević, dok su zvanje rukometnih trenera – kategorija III dobili Nikola Čukić, Bojan Deletić, Gabrijela Markoč, Dragiša Koraćević, Suzana Lazović, Mirjana Milenković, Bojana Popović i Dejan Stjepčević.

Uz čestitke na sticanju zvanja, dobitnicima diploma obratili su se predsjednik Komisije za edukaciju rukometnih trenera prof. dr Dobrislav Vujović, profesorica na Univerzitetu Donja Gorica dr Milica Vukotić i predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve