Subota, 11 Maja, 2024
Rubrika:

Ronaldo: Moj najambiciozniji plan u karijeri nije uspio

''Imao sam sreću da osvojim mnogo titula na međunarodnom nivou, uključujući i trofej sa Portugalom, ali najveći san je bio da odvedem svoju zemlju na svjetski vrh''

Oglasio se Kristijano Ronaldo, nakon što je juče u suzama napustio stadion poslije eliminacije od Maroka u četvrtfinalu Mundijala, sada je imao poruku za navijače na Instagramu:

“Osvajanje Svjetskog prvenstva je bio moj najveći i najambiciozniji plan u karijeri. Imao sam sreću da osvojim mnogo titula na međunarodnom nivou, uključujući i trofej sa Portugalom, ali najveći san je bio da odvedem svoju zemlju na svjetski vrh”, napisao je Ronaldo i dodao:

“Borio sam se žestoko za taj san. Pet puta sam učestvovao na Mundijalu, dao sam sve. Nikada nisam pobjegao od borbe i nikada nisam odustao od tog sna. Želim da svi znaju da se moja posvećenost portugalskoj reprezentaciji nije promijenila nijednog trenutka, uprkos svemu što se govorilo, pisalo, spekulisalo…”.

“Nemam mnogo toga da kažem trenutno. Hvala Portugalu, hvala i Kataru – bilo je lijepo dok je trajalo. Sada možemo da se nadamo da će nam vrijeme dati dobre savjete i dozvoliti svakom da donese svoje zaključke”, poručio je legendarni fudbaler.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve