Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Rolan Garos: Nevrijeme odložilo današnje četvrtfinalne mečeve za sjutra

Kiša, koja je padala tokom cijelog dana, napravila je ogromne probleme teniserima, između ostalih i Novaku Đokoviću koji je trebalo da se nađe na terenu danas i da se protiv Aleksandra Zvereva bori za plasman u polufinale drugog grend slema u sezoni

Vrijeme u Parizu nije bilo saveznik tenisera, pa su svi mečevi koji su bili na programu danas pomjereni za sjutra, istakli su organizatori Rolan Garosa!

Foto: EPA

Kiša, koja je padala tokom cijelog dana, napravila je ogromne probleme teniserima, između ostalih i Novaku Đokoviću koji je trebalo da se nađe na terenu danas i da se protiv Aleksandra Zvereva bori za plasman u polufinale drugog grend slema u sezoni.

Međutim, padavine to nijesu dozvolile… Na teren nisu izašle ni teniserke Simona Halep i Amanda Anisimova, čiji je meč bio planiran prije Novakovog, a kako je najavljeno da će kiša padati do kasnih večernjih sati, organizatorima Rolan Garosa nije preostalo ništa drugo nego da po dva meča četvrtfinala u muškoj i ženskoj konkurenciji pomjere za sjutra.

Ostaje samo još da se vidi kada će se Đoković i Zverev tačno naći na terenu, a to će biti poznato nešto kasnije danas, kada bude objelodanjen raspored za sljedeći dan.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve