Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Radulović pred Letoniju: Igraćemo napadački, znači nam Jovetićev povratak

Sokoli su trenutno četvrti u grupi G sa sedam bodova, a isključivo trijumf u predstojećem duelu ostavlja naš nacionalni tim u igri za jednu od prve dvije pozicije

Crna Gora će protiv Letonije igrati napadački, a ekipi mnogo znači povratak Stevana Jovetića, rekao je selektor Miodrag Radulović na današnjoj konferenciji pred šesti kvalifikacioni meč za plasman na Svjetsko prvenstvo.

”Sokoli” su trenutno četvrti u grupi G sa sedam bodova, a isključivo trijumf u predstojećem duelu ostavlja naš nacionalni tim u igri za jednu od prve dvije pozicije.

– Igraće šest novih igrača. Igraćemo napadački, ali i sa čvrstom sredinom terena. Od prvog do 90. minuta moramo biti koncentrisani. Ovo su utakmice, koje rješava individualna klasa i zato nam mnogo znači povratak Jovetića. Očekujem da svi budemo na nivou, kazao je Radulović.

– Sjutrašnja tri boda su ključ da nastavimo da se borimo za baraž. Do kraja kvalifikacija će biti iznenađenja, a nama je fokus na sjutrašnjoj utakmici. Želimo da do kraja budemo u igri za baraž. To nam je cilj.

Crna Gora je imala periode dobre igre u duelima protiv Turske i Holandije. Na te dvije utakmice osvojen je bod u Istanbulu…

– Plan nam je bio da odigramo dostojno protiv dva favorita za osvajanje prvog mjesta u grupi i da pokušamo da uzmemo bod. Zahvaljujući igračima, požrtvovanju, agilnosti, disciplini to smo uspjeli da uradimo u Turskoj. U Holandiji je bila jedna dobra predstava, međutim svjesno smo tu odmarali neke igrače bazirajući se na sjutrašnji meč, kazao je Radulović.

Utakmica između Crne Gore i Letonije igra se u utorak sa početkom u 20:45 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve