Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Radović: Dobro radimo, zadovoljan sam pojačanjima

Ekspedicija nikšićkih fudbalera od 23. januara nalazi se na pripremema u Budvi a do nastavka prvoligaškog takmičenja odigraće ukupno sedam kontrolnih mečeva

Šef Stručnog štaba Sutjeske Miljan Radović zadovljan je zalaganjem svojih fudbalera na pripremama u Budvi i očekuje dodatno uigravanje tima i uspješno proljeće u Telekom Prvoj ligi.

Ekspedicija nikšićkih fudbalera od 23. januara nalazi se na pripremema u Budvi a do nastavka prvoligaškog takmičenja odigraće ukupno sedam kontrolnih mečeva.

– Sa Mornarom smo odigrali 0:0 a puno bolje odigrali smo utakmicu protiv Jezera koju smo dobili sa 3:1. Baš sam zadovljan igraom u tom meču, bilo je mnogo dobre igre i učinka koji tražim od svojih izabranika. U srijedu 3. februara u 14 sati sastaćemo se u Grblju sa OFK Titogradom a potom slijede preostale provjere i tempiranje forme za veliki derbi protiv Budućnosti na otvaranju proljećnje polusezone. U subotu ćemo odmjeriti snage sa ekipom Podgorice. Zadovoljan sam i kako su se uklopili novajlije Brazilac Kaike Augusto, koji je došao iz Bokelja gdje je iako vezista bio prvi strijelac tima, kao i Slovenac Rene Mihalič. Pojačanja će tokom prvenstva morati da se dokažu i potvrde svoje kvalitete, ocijenio je dosadašnji tok zimskih priprema nekada kao igrač najmlađi kapiten Sutjeske, a sada šef stručnog štaba Miljan Radović.

Fudbaleri Sutjeske igraće na Memorijalnom turniru ”Andrija Anković”u Gabeli koji se održava u spomen na nekadašnjeg prvotimca splitskog Hajduka. Generalnu probu pred drugi dio šammpionata Nikšićani će imati protiv Zrinjskog 12. februara.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve