Subota, 11 Maja, 2024
Rubrika:

Radončić: Nadam se da ću još dugo igrati za reprezentaciju

Pobjedama protiv Islanda i Danske kolo prije kraja naš sastav prošao je dalje

Dino Radončić je zadovoljan nastupom naše selekcije u pretkvalifikacijama za Eurobasket.

Pobjedama protiv Islanda i Danske kolo prije kraja naš sastav prošao je dalje.

“Bio je jedan težak turnir, vidjeli ste i protiv Danske koliko smo se mučili da pobijedimo Island, gubili smo i 14 razlike. Vidjeli ste da su dobra ekipa, da igraju kvalitetno i mislim da smo odradili dobar posao na kraju. Sad se spremamo za tu posljednju utakmicu, važno je da svi ostanemo zdravi, da odemo u klubove i da se vratimo u novembar”, kazao je Radončić.

Osvrnuo se i na sjajnu pobjedu protiv Islanda košem uz zvuk sirene.

“Pogotovo kad pobijediš na ovakav način mislim da to pravi bolju atmosferu i ujedinjuje grupu, jako sam srećan što je tako, jer tada puno lakše za rad i napredak”.

Naš sastav sjutra igra protiv Danske i želi pobjedu iako meč nema rezultatski značaj.

“Obije ekipe su teške, patili smo dosta da ih dobijemo. Mi nemamo imperativ, očekujem da košarkaši koji su manje igrali i mi mlađi dodamo gas, bićemo spremni, idemo da dobijemo, voljeli bi da odemo sa 4-0 na sezonu sa klubom, to što smo prošli ne bi trebalo da nas opusti, već želimo novu pobjedu”.

Radončić je odigrao odlično u oba smjera.

“Mislim da poslije dobre sezone najzad se osjećam jako dobro, osjećam da mogu puno da pomognem, da je ovo samo početak moje reprezentativne karijere, želim da igram još jako puno godina, volim da igram za reprezentaciju i nadam se da ću uvijek moći da pružam ovakve partije, jer stvarno jako radim i žrtvujem se za to”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve