Subota, 11 Maja, 2024
Rubrika:

Prevršio mjeru: Petar Bočkaj uletio u prodavnicu pa izbačen iz kluba

Zbog toga što je Bočkaj ugrozio živote pojedinaca, klub nije ni trepnuo, već ga je momentalno izbacio.

Fudbaler Osijeka Petar Bočkaj izbačen je iz tog kluba pošto je sinoć u kasnim satima kolima uletio u prodavnicu, povrijedio radnike, pa pobjegao.

Foto: Kurir.rs

Jedan od najboljih igrača Osijeka, Petar Bočkaj, izbačen je iz tog kluba nakon što je napravio haos u saobraćaju, kada je kolima uletio u jednu prodavnicu, a tom prilikom povrijedio nekoliko ljudi, potom pobjegao sa mjesta nesreće.

Zbog toga što je ugrozio živote pojedinaca, klub nije ni trepnuo, već ga je momentalno izbacio.

“Nakon telefonske sjednice Uprave Kluba, igrač Petar Bočkaj je izbačen iz Fudbalskog kluba Osijek. Razlog je uzastopno kršenje profesionalnog ugovora.

Sinoćnjim incidentom u kojem je u sitnim noćnim satima pod uticajem alkohola nanio veliku materijalnu štetu te životno ugrozio osobe, a nekima i naneo tjelesne povrede, uz to pobjegao s mjesta nesreće, zaključio je svoju karijeru kao prvotimac našeg kluba.”, navodi se u saopštenju kluba Osijek.

“Klub će povući pravne mjere kako bi nadoknadio štetu nanešenu ugledu Kluba njegovim neodgovornim i neprofesionalnim postupcima”, dodaje se u saopštenju.

Da stvar bude još bizarnija, do njegovog razbijanja prodavnice kolima došlo je jer nije mogao da sačeka smjenu radnika kako bi kupio čokoladicu!?

Hrvatski mediji pišu da je ovaj fudbaler poznat po noćnim izlascima i provodu, a demolirao je benzinsku stanicu nakon što se vraćao sa koncerta Saše Matića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve