Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

PREVARA: Crvena zvezda sinoć pokazala svoje pravo lice

Čak i mediji koji su obavijestili javnost da je utakmicu prekinuo delegat i da će revanš finala biti nastavljen sjutra, ostali su zatečeni dešavanjima i scenarijom koji je lično sa Nebojšom Čovićem osmislio predsjednik svega i svačega u Srbiji, a ponajviše mafije, organizovanog kriminala i korupcije Aleksandar Vučić.

Piše: Stanko Radulović

Košarkaši Crvene zvezde, ukoliko se ništa drastično ne promjeni prevarom, nikad viđenom u istoriji sporta, postaće šampioni Srbije, pošto će drugu utakmicu finala plej-ofa KLS dobiti sužbenim rezultatom.

Delegat utakmice prekinuo je drugu utakmicu finala nakon što su košarkaši Crvene zvezde, po naređenju Aleksandra Vučića, napustili parket, a potom naložio da se utakmica igra večeras.

Kada su navijači i košarkaši Partizana napustili “Beogradsku arenu” obavješteni da se utakmica neće nastaviti, na parket su sa sudijama izašli sami košarkaši Crvene zvezde i kao prevaranti, kakvi nikad nisu viđeni u istoriji sporta, čekali da se na terenu pojave i izabranici Željka Obradovića koji su već odavno otišli svojim kućama.

Čak i mediji koji su obavijestili javnost da je utakmicu prekinuo delegat i da će revanš finala biti nastavljen sjutra, ostali su zatečeni dešavanjima i scenarijom koji je lično sa Nebojšom Čovićem osmislio predsjednik svega i svačega u Srbiji, a ponajviše mafije, organizovanog kriminala i korupcije Aleksandar Vučić.

Mnogo duže su na parketu čekali košarkaši Partizana da se vrate sluge Aleksandra Vučića, ali ih nijesu dočekali.

U prvoj utakmici finala koja je odigrana u ponedjeljak Crvena zvezda je u “Pioniru” pobjedila klasičnim sudijskim lopovlukom, a tokom utakmice navijači Crvene zvezde su sa tribina na sve moguće načine vrijeđali trenera Partizana Željka Obradovića, direktora Zorana Savića, na rasnoj osnovi strance Zeka Ledeja i Kevina Pantera, potom Uroša Trifunovića i ostale.

Sudije ni u jednom trenutku nijesu prekidale utakmicu i tražile da se prestane sa uvredama koje su bile čak i na rasnoj osnovi, a kamoli da su pokušali da isprazne tribine, jer to nijesu smjele ni da pomisle.

Uostalom i da su željele nijesu smjele, jer je samo prije 15-tak dana Nebojša Čović zaprijetio da ne odgovara za sigurnost sudija u slučaju da navijači ne budu zadovoljni sa njihovim odlukama.

Po završetku prve utakmice u ponedjeljak u “Pioniru” dio navijača krenuo je da linčuje košarkaše Partizana, ali su ih u tome spriječili Luka Mitrović i još neki košarkaši Crvene zvezde. Čak ni pokušaj linča košarkaša Partizana na parketu nije bio dovoljan da direktor KLS Aleksandar Grujin pokrene postupak za kažnjavanje Crvene zvezde i njenih navijača…

Kakav je tek scenario bio moguć u trećoj utakmici u “Pioniru”, pogotovo kada bi pobijedio Partizan, teško je i zamisliti, i vjerovatno je i bolje da se to nikad ne sazna.

Sinoć su, već tradicionalno, navijači Partizana vrijeđali glavne krivce za katastrofalno stanje srpskog sporta i odnose između dva kluba koji su na granici izbijanja mnogo težih sukoba koji bi mogli da se preliju i na ulice gradova u Srbiji, Aleksandra Vučića, Nebojšu Čovića i predsjednika KK Partizan Ostoju Mijailovića, ali i mnogih drugih.

U trenucima kada su najžešće vrijeđani Vučić i Čović, plaćenici Ostoje Mijailovića i Aleksandra Vučića bi po zadatku vrijeđali Teodosića i Nedovića, ali i njihove porodice, a Arena sport bi u tim trenucima pojačavala ton na djelu tribina na kojoj se nalaze ti navodno navijači Partizana, koje je na Južnu tribinu Partizanovog kopa prije deceniju doveo Velja Nevolja, odnosno Veljko Belivuk, koji nikada ranije nije navijao za Partizan.

Kada više Aleksandar Vučić nije mogao da podnosi uvrede na svoj račun naložen je prekid utakmice, a rukovodstvo i košarkaši Crvene zvezde su po komandi napustili parket i odbili da igraju utakmicu, iako nijednog trenutka ništa nije palo na parket.

Aleksandar Vučić je potpuno izgubio razum i više ne može da podnese činjenicu da nema podršku većinske Srbije i da će narednih dana u Srbiji započeti prostesti koji će označiti njegov kraj.

U  stanju gubitka svijesti i razuma ne može da podnese da se i na utakmici uz televizijski prenos, njegovo ime pominje na jedini način koji svojim djelovanjem zaslužuje. To njegov pomračeni um više nije u stanju da podnese.

Aleksandra Vučića je u srpska javnost upoznala kao huligana i slugana kriminalca Željka Ražnatovića Arkana, a nakon svega što se dešavalo proteklih godina svima je jasno da čovjek nema razum, da je njegova svijest sužena i da od svojih namjera neće odustati čak ni po cijenu najgoreg mogućeg scenarija po srpsko društvo u cjelini.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
pe pera
06.06.2024-22:56 22:56

Jel neko gledao utakmicu?! Ajde tzv novinaru batali ti ovaj posao, nije on za tebe. Pokri se ušima od spinovanja i gluposti. Nema više gepekovanja sudija i slično, prošlo je to vrijeme……

Ivica
06.06.2024-23:04 23:04

Pa ko je postao sampion nijesam shvatio ?
Na stranici Wikipedia pise da je KK Crvena Zvezda u 2023/24 osvojila Kup Srbije,Aba Ligu i KLS…a kk Partizan igrao 4 finala i sva 4 izgubio…Super kup Aba Ligu Kup i KLS