Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

POVRATAK SNS BANDE: Nakon Stanojevića, Vučić u Partizan vraća i Tumbakovića

Haotično stanje u Partizanu i Srbiji Vučić ponovo koristi da u klub vrati Stanojevića i Tumbakovića koji imaju partijski zadatak da završe započeto prije nekoliko godina.

Aleksandar Vučić nema namjeru da pusti Partizan iz svojih kriminalnih i mafijaških kandži koji uništavaju klubove JSD Partizan i nakon Aleksandra Stanojevića, u klub pritiskom na svoja kadrovska rješenja u Humsku 1 se vraća i Ljubiša Tumbaković

Prije nekolkiko godina pod pritiskom navijača iz Partizana je otjeran najprije Ljubiša Tumbaković,  a prije dvije godine i tadašnji trener Aleksandar Stanojević, sada se ponovo vraćaju kako bi Crvenoj zvezdi obezbjedili produžetak apsolutne vladavine daljim uništavanjem crno-bijelih.

Stanojević se prije nešto više od dvije godine proslavio u srpskim medijima svojom izjavom, nakon što je u proljećnjem dijelu Superlige izgubio titulu, pošto su sudije potkradale Partizan gdje su stigle:

“Podsjećam da je i predsjednik države rekao da će prvenstvo biti regularno. I bilo je do polusezone, a onda se desilo da neko nije ispoštovao predsjednika države ili cijelu priču”, kazao je 6. maja 2022. godine Stanojević.

U Srbiji su u aprilu 2022. godine održani izbori koje je Partizan dočakao kao lider šampionata, i Vučiću je bilo neophodno da kolebljivi navijači crno-bijelih glasaju za njega i on je dozvolio da Partizan osvoji jesenju titulu i dugo bude lider prvenstvene trke.

Kada su prošli izbori, a on zadržao vlast, počela je pljačka na utakmicama Partizana i penali u serijama za Crvenu zvezdu.

Niko nije prevario Vučića, već je predsejdnik svega i svačega u Srbiji, a ponajviše organizovanog kriminala i korupcije iskoristio povjerenje navijača Partizana u Stanojevića i na taj način omogućio Crvenoj zvezdi šampionsku titulu.

Stanojević je u međuvremenu iz Partizana svojim ponašanjem i izjavama snizio cijenu, a potom iz kluba otjerao trojicu najkvalitetnijih i na tržištu najskupljih fudbalera Umara Sadika i Filipa Stevanovića za koje je nuđeno po 15 miliona eura, te Japanca Takuma Asana koji je otišao bez dinara nekoliko dana pred finalnu utakmicu Kupa protiv Crvene zvezde, čak je klub zaradio i tužbu od japanskog fudbalera.

Umjesto 40-tak miliona eura koliko su njih trojica mogli da se prodaju Partizan je zaradio jedva 15-tak miliona u ratama i tužbu od Asana,

Pod pritiskom navijača Stanojević je smjenjen, a umjesto ozbiljnog trenera Vučić je preko svojih kardovskih rješenja u okupacionoj upravi Partizana na klupu najprije doveo Iliju Stolicu, potom Gordana Petrića, Igora Duljaja i na kraju Alberta Nađa. “Stručnjaci” koji su “vježbali” i učili kao treneri Partizana služeći predsejdniku i partiji.

Haotično stanje u Partizanu i Srbiji Vučić ponovo koristi da u klub vrati Stanojevića i Tumbakovića koji imaju partijski zadatak da završe započeto prije nekoliko godina.

Tumbaković je inače vjerni vojnik Aleksandra Vučića koji je prije nekoliko godina na mig SNS i FSS napustio fudbalsku reprezentaciju u junu 2019. godine veče pred utakmicu Crne Gore protiv Kosova i sa sobom poveo fudbalere Crvene zvezde Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića.

Tumbaković je razrješen dužnosti selektora Crne Gore 7. juna, a već 29. juna imenovan je za novog selektora Srbije i na taj način je kompletirao kompletnu izdaju crnogorske reprezentacije i povjerenja kojeg je imao od strane FSCG i predsjednika Dejana Savićevića, ali je za vjernost nagrađen od predsjednika svega i svačega u Srbiji i partije.

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve