Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Plavi presrećni nakon pobjede protiv Monaka: Odigrali muški svih 40 minuta

Podgoričani su u većem dijelu utakmice bili u rezultatskom zaostatku, dva minuta prije kraja gubili su i sa šest poena razlike, ali su na kraju, košem Džastina Kobsa, izvojevali značajan trijumf

Košarkaši Budućnosti, Danilo i Zoran Nikolić, ističu borbu kao jedan od presudnih faktora u trijumfu “plavih” na gostovanju Monaku u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Evrokupa.

Podgoričani su u većem dijelu utakmice bili u rezultatskom zaostatku, dva minuta prije kraja gubili su i sa šest poena razlike, ali su na kraju, košem Džastina Kobsa, izvojevali značajan trijumf.

“U prvom poluvremenu to nijesmo dobro branili, uhvatili su dosta ofanzivnih skokova, a mi nismo igrali pametno u napadu. Imali smo dosta izgubljenih lopti. Međutim, u nastavku smo smanjili te greške koliko smo mogli. Odigrali smo muški svih 40 minuta i zasluženo pobijedili. Svaka čast Džastinu na posljednjem šutu, rekao je Danilo Nikolić.

Njegov prezimenjak, Zoran kazao je da je pobjeda u Monte Karlu bila teška, ali vrlo bitna za ekipu.

– Igrali smo do posljednjeg minuta, nismo se predavali. Konstantno smo jurili rezultat, ali mislim da ovo dokazuje da smo jako dobra grupa igrača, veoma dobar tim, jer se borimo do kraja. Mislim da su Džastin (Kobs) i Vili (Rid) pružili fenomenalnu partiju, oni su vukli, zahvaljujući njima smo došli do pobjede. Svi smo bili tu jedni za druge, to je jako bitno. Sada idemo za Ljubljanu, imamo par dana da se spremimo, i da, ako bog da, pobijedimo i prođemo dalje, što bi bio istorijski uspjeh za klub i veoma bitno za sve nas”, rekao je centar ”plavih”.

Naredna utakmica Budućnosti i Monaka igraće se u petak u Ljubljani od 18 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve