Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Peri poslije debija: Odradio sam svoju ulogu, pokušaću što prije da stvorim hemiju sa saigračima

Američki plej igrao je nešto manje od 18 minuta i ostavio solidan utisak protiv svog bivšeg kluba Cedevita Olimpije. U trijumfu plavih 93:91 Peri je upisao osam poena

Bitno je što sam bio na terenu i pokušao da stvorim hemiju sa momcima, kazao je Kendrik Peri nakon debitantskog nastupa u dresu Budućnosti Voli.

Američki plej igrao je nešto manje od 18 minuta i ostavio solidan utisak protiv svog bivšeg kluba Cedevita Olimpije.

U trijumfu ”plavih” 93:91 Peri je upisao osam poena.

– Uvijek pomaže kada krenete pobjedom. Znam da je proces, ali je bitno to što sam bio na terenu i pokušao da stvorim hemiju sa momcima. Pokušavam da to uradim što prije, ali znam da se neće desiti preko noći. Idemo dan po dan, zahvalan sam što su momci strpljivi sa mnom. Odradio sam svoju ulogu, a dobro je što smo pobijedili, pogotovo protiv mog bivšeg tima, rekao je 29-godišnjak sa Floride.

Pred Podgoričanima je žestok ritam, jer već sjutra gostuju Virtusu u Evrokupu, a potom u derbiju ABA lige u subotu idu na noge Mornaru.

– Čuo sam od igrača i pojedinih saigrača je da neke utakmice počinjemo malo sporije, ali znamo šta je ulog, kakvi su mečevi pred nama. Nadam se da će nam to dati dodatnu motivaciju da se pripremimo, izađemo na teren i upišemo neke velike pobjede, poručio je Peri.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve