Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Peković: Pred nama je godina velikih izazova

Košarka je jedan od najpopularnijih sportova u Crnoj Gori, a sjajni rezultati iz prošlosti nameću dodatnu odgovornost meni i mom timu. Vjerujem da odgovaramo na pravi način, kvaliltetnim radom i potezima koji bi trebalo da osiguraju uspjehe i u budućnosti, poručio je predsjednik Nikola Peković

Na svečanosti proglašenja najboljih u 2021. godini predsjednik Košarkaškog saveza Crne Gore Nikola Peković istakao da je pred nama godina velikih izazova.

– Košarka je jedan od najpopularnijih sportova u Crnoj Gori, a sjajni rezultati iz prošlosti nameću dodatnu odgovornost meni i mom timu. Vjerujem da odgovaramo na pravi način, kvaliltetnim radom i potezima koji bi trebalo da osiguraju uspjehe i u budućnosti, poručio je predsjednik Nikola Peković i dodao:

– U 2022. nas čeka mnogo izazova, nakon dvogodišnje pauze na teren se vraćaju naše mlađe selekcije. To je od izuzetne važnosti da se izmjere sa najboljim reprezentacijama Evrope, kako bi znali gdje smo i na čemu moramo da radimo kako bi ostali tu gdje nam je i mjesto u vrhu FIBA rang lista. Izuzetno nas raduju i rezultati naših klubova, te kvalitet naše prve lige koja je ove godine na visokom nivou.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve