Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Partizanu zabranjeno da igra KLS sljedeće sezone, a liga zaudara od nepočinstava Nebojše Čovića

Partizan nije dobio dozvolu KLS, pošto je Komisija za izdavanje dozvola odbacila zahtjev crno-bijelih, ali i zahtjeve Slobode iz Užica, Sloge iz Kraljeva, Novog Pazara i radničkog iz Kragujevca.

I dok srpsku košarku potresaju skandali oko gomile namještenih utakmica, o čemu je Portal Aktuelno više puta pisao, KLS se bavi Partizanom koji ovo takmičenje ne igra i zabranjuje mu da i sljedeće sezone igra Prvenstvo Srbije.

Partizan nije dobio dozvolu KLS, pošto je Komisija za izdavanje dozvola odbacila zahtjev crno-bijelih, ali i zahtjeve Slobode iz Užica, Sloge iz Kraljeva, Novog Pazara i Radničkog iz Kragujevca.

Partizan je prije dvije godine odbio da učestvuje u plej-ofu KLS, pošto je sistem takmičenja promijenjen mjesec dana prije početka doigravanja, a prošle sezone je navodno zakasnio sa prijavom.

Koliko je tačno da su iz Humske zaista zakasnili sa prijavom, koja se podnosila u aprilu, najbolje govori podatak da je prijava Partizana za učešće u KLS narednog proljeća odbačena već sada, tri mjeseca prije starta košarkaških takmičenja za sezonu 2023/24.

Ovakva odluka “rukovodstva” KLS je jasan dokaz o namjeri da se Crvenoj zvezdi već sada obezbijedi još jedna lažna šampionska titula u Srbiji.

Svi u Srbiji znaju da je KLS pod direktnom kontrolom Nebojše Čovića i Crvene zvezde i da organizacija okupljena oko Aleksandra Vučića, Zvezdana Terzića i Čovića odlučuje o svemu u srpskom sportu, pogotovo fudbalu i košarci.

Umjesto skandala izazvanog namještenim utakmicama u KLS koja je pod direktnom kontrolom Nebojše Čovića srpski mediji se bave glupostima i ne pada im na pamet da se pozabave istraživanjem, jer je svima jasno da liga smrdi od glave i da se daleko “čuje” od Čovićevih nepočinstava, te da svi putevi vode do Ljutice Bogdana i Stjepana Supanca.

Čović, Terzić i pogotovo Vučić se hvale da sve znaju u Srbiji, a nijesu znali i ne znaju ko u Srbiji namješta košarkaške utakmice, i zamislite koliko je realno da u Srbiji svi namještaju, samo Crvena zvezda igra regularno, a nju ne smije niko da pobijedi.

Istovremeno svi novinari u Srbiji, čak i oni koji se bave najbenignijim novinarskim oblastima, znaju da je već 12 godina zabranjeno da FMP pobijedi Crvenu zvezdu i da su od jesni 2011. godine ova dva kluba odigrali međusobno 40 namještenih utakmica u kojima je unaprijed poznat pobjednik, jedino je pitanje dogovora pred početak utakmice koja je to koš razlika, zbog uplata u kladionici.

Prvi koji je pao u istrazi je relativno nepoznati košarkaš Mege Saša Avramović, koji je doživotno suspendovan, ali se čini da ukoliko je FIBA ozbiljno zagrizla svi putevi vode prema Železniku i čovjeku koji u ranim jutarnjim, ili kasnim večernjim časovima upada u redakcije srpskih medija da poduči kako ubuduće novinari treba da govore.

S.Radulović

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cuca
04.07.2023-17:47 17:47

Koji je ovo nesoj od čoneka!

Martnovic
04.07.2023-19:54 19:54

Covic dzukacki kepec

Stefan
05.07.2023-11:26 11:26

Postovani S. Raduloviću
Po mom misljenju vrlo subjektivan pristup imate ka kosarkaskim temama u Srbiji.
Vidi se da ste veliki navijac Partizana, sto je apsolutno prihvatljivo ali kada vec pisete o dva “kancera” onda nemojte jedan uvek preskakati.
Ne zna se ko je gori od ova dva kluba (navijam za Zvezdu) i ko je vise namestao i mešetario na razne nacine u poslednje dve decenije.
Nemoj te zaboraviti Danilovica i Vujosevica, nasao se trenutno veci gad Čović a evo niče polako i SNS brigadista Mijailović …
Sve u svemu nema ovde nevinih i dobrih.
Srdačan pozdrav.