Ponedjeljak, 4 Marta, 2024
Rubrika:

Osaka se pobjedom vratila takmičenjima poslije porođaja

Osaka je rekla da je sada počela da obraća više pažnje na mlađe gledaoce u publici

Japanska teniserka Naomi Osaka rekla je danas da, nakon što je postala majka, razmišlja na drugačiji način i da joj to pomaže i na terenu. Osaka nije igrala od septembra 2022. godine, porodila se u julu, a danas se vratila takmičenjima na turniru u Brizbejnu, gdje je u prvom kolu pobijedila Tamaru Korpač iz Njemačke 6:3, 7:6.

“To je velika promjena”, rekla je Osaka o povratku na teren nakon što je postala majka.

“Mnogo mi se sviđa pošto mi je na neki način Šaj pomogla da brže odrastem. Van terena sam mnogo svjesnija ljudi i mnogo više ih cijenim, čak i moje protivnike i sve ostalo. Na terenu mi to pomaže da budem jaka”, dodala je 26-godišnja japanska teniserka.

Ona je dodala da joj je dodatnu motivaciju u današnjem meču dala ćerka.

“Bila sam super nervozna tokom čitavog meča. Dio mene je osjetio da me Šaj gleda i željela sam da dam sve od sebe za nju. Dok igram želim da budem dobar uzor mojoj ćerki. Osim toga, prilično se trudim da budem ista”, navela je četvorostruka grend slem šampionka.

Osaka je rekla da je sada počela da obraća više pažnje na mlađe gledaoce u publici.

“Kada sam davala autograme, bila sam svjesnija djece u publici. Sada ih drugačije gledam pošto sam i ja majka i mogu da zamislim Šaj u njihovim godinama”, rekla je Osaka.

Osaka će u drugom kolu turnira u Brizbejnu igrati protiv Čehinje Karoline Pliškove.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve