Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Nikola Ivanović blizu povratka u Budućnost

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović ne računa na svog prezimenjaka, a crveno-bijeli su u međuvremenu uvozili košarkaše iz inostranstvu kao da je u pitanju roba široke potrošnje.

Plejmejker crnogorske reprezentacije i doskora Crvene zvezde Nikola Ivanović mogao bi da se vrati u Budućnost, u klub u kojem je i započeo svoju igračku karijeru.

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović ne računa na svog prezimenjaka, a crveno-bijeli su u međuvremenu uvozili košarkaše iz inostranstvu kao da je u pitanju roba široke potrošnje, i sve u namjeri da se uzvrati za šamar dobijen od Partizana prošle sezone.

Očigledno je “stožer” Crvene zvezde Aleksandar Vučić, Nebojša Čović, pa tek na kraju Duško Ivanović, procijenio da Nikola Igvanvić ne može da podigne nivo igre kojim bi mezimče državnog budžeta osvojilo titulu prvaka Evrope, koju toliko želi predsjednik svega i svačega u Srbiji da je postao višak u timu crveno-bijelih.

Budćnost je u prelaznom roku dovela već šestoricu košarkaša, a povratak Ivanovića bio bi višetruko koristan za crnogorsku košarku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve